Tiistai 
09.05.06, 11:43
Tänään luvassa: töitä, sulkapalloa, soittelua, Zero Houria, MM-kiekkoa.

Tuli eilen viriteltyä miksausvehkeet kuntoon ja hieman kokeiltua myös uutta mikseriä. Efektit toimivat kuten odotinkin. Pioneerin "uusi" viisi paikkainen In-loop sampleri vaikutti ihan hyvältä myös. Aluksi eq-potikat vaikuttivat jotenkin "oudoilta", mutta ilmeisesti olivat tehdaskankeita, tai ite olin vaan kankea. Hetken jumputuksen jälkeen voin olla tyytyväinen ostokseeni näin pikaisen testauksen jälkeen.

Sisääntuloja oli kuusi, joista kaksi muutettavissa phonoksi. Ulostuloja myös sopivasti kaksi, joten nauhoituskin onnistuu kivuitta. Kanavien äänenvoimakkuuksille olisin kaivannut esim. DJM-600:n pitempiä LED-rivistöjä, mutta kaipa tuohonkin tottuu.

Jos jollakin olisi laillista matskua, jolla voisin noita efektejä täällä demota, niin laittakaahan kommenttia niin laitan mp3-muodossa myös tänne.
2 comments ( 87 views )   |  permalink   |   ( 3 / 132 )

Kesäleski 
08.05.06, 10:25
Ensimmäinen päivä kesäleskenä ilman ensimmäistä naistani. Edessä neljä kuukautta viikonloppusuhdetta. Snif.

Tulevan kesän leskeyteen tuo hieman lohtua toinen nainen, jota jo eilen pääsin hieman lämmittelemään. Samaan aikaan tosin tuli Suomi - Latvia -jääkiekkopeli (päättyi muuten 5-0), joten aivan kaikkia temppuja ei ehditty vielä kokeilemaan. Lämpeää muuten yllättävän nopeasti.

Mikserikin oli perjantaina saapunut, joten tuli se tuossa aamusella noudettua. Postin nainen meinasi lyödä luun kurkkuun kun tivasi lähetyskorttia. Oli hieman vaivaantunut olo, koska vaikutti olevan hirveä homma etsiä se lähetys ilman tuota Suomen Postin omaa lähetystunnusta.. Hetken odottelun jälkeen paketti kuitenkin löytyi ja kannoin kolmannen naiseni kynnyksen yli. Uusi nainen siis sotkee hieman kuvioita toisen naisen kanssa, mutta yritän löytää aikaa sopivasti näille kaikille.

Sähköpostiin tipahti heti aamusta Kymen Sanomissa pyhäpäivänä julkaistu juttu uudesta laivakonseptista. Olkoon vaikka viikon alun kevennys. Lue tästä.
1 kommentti ( 76 views )   |  permalink   |   ( 3 / 2843 )

Uusi mikseri 
04.05.06, 10:15
04.05.2006, klo 09:02 Lähetys on lajittelussa
01010 POSTIN LOGISTIIKKAKESKUS

Kohta se tulee! Nimittäin uusi mikseri, jota onkin jo tullut himoittua vanhan myymisen jälkeen. Tutulta saksalaiselta Thomannilta lähti Pioneerin DJM-400. Melkein pakettiin tuli laitettua myös pari EKS XP-10 -soittimia, mutta päätin siirtää hankintaa myöhempään.

Laitan jonkinmoista arvostelua heti, kun pääsen tutustumaan paremmin. Käyttöohjeet kyseiselle mikserille löytyy seuraavan linkin takaa: Pioneer DJM-400 ohjekirja.

Mutta nyt töitä jatkamaan...
1 kommentti ( 82 views )   |  permalink   |   ( 3 / 2829 )

Blogi auki 
31.07.05, 14:45
Sunnuntai. Blogi auki.

Olen: uros, 25v, 184cm, kihloissa, insinööri.
Pidän: tytöstä, tekniikasta, peleistä, musiikista.
Asun: Tampereella, keskustassa, kerrostalossa, vuokralla.
Käyn: töissä, ulkona, suihkussa, keikoilla, juhlimassa.
Kuljen: jaloilla, bussilla, pyörällä.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 114 )


Edellinen