Uusi viikko 
05.06.06, 15:20
Olipahan loistava viikonloppu! Espoossa ja Helsingissä tuli kierreltyä vaatekauppoja ja syömässä oikein ravintolassa. Sunnuntaina viikonlopun kruunasi käynti Linnanmäellä.

Tuli Lintsillä käytyä Kieppi-nimisessä vatkaimessa, ja voin sanoa että en ole koskaan ollut vastaavanlaisessa kieputtimessa. Yleensä olen varsin vatkaimia sietävä, mutta poikkeus vahvistaa säännön: varmasti olisi siis laatoitusreissu ollut edessä jos jotain olisi mennyt ennen tuota vatkainta syömään. Laitteen pyöriessä naama menosuuntaan meno oli jopa nautittavaa, mutta suunnan vaihtuessa meinasi yrjö lentää. Suosittelen siis lämpimästi heikkovatsaisille.

Tulevana viikonloppuna reissu jälleen pääkaupunkiin. Firman kesäjuhlia juhlitaan 70-luvun teemalla laulu- ja soitinyhtye Lipsasten vauhdittamana. Sivut ainakin lupaavat hyvää showta! Läheisestä teatterin pukuvuokraamosta pitäisi huomenna käydä itselle vermeet noutamassa. Saa nähdä mitä varastoista löytyy!

Tänään: salibandyä, pyykinpesua, php-koodailua.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 2.9 / 2948 )

iDJ2 
02.06.06, 11:35
Numark on julkaissut uuden iDJ2-mikserinsä. Nyt vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja varteenotettavalta vaihtoehdolta digitaalisen musiikin soittamiseksi! Laitteeseen riittää yksi iPod, jolta voi soittaa kahta biisiä samaan aikaan. Muita ominaisuuksia:

- Integrated iPod slot with adjustable mount
- Seamless looping
- Pitch control with multiple ranges up to +/- 100%
- Large backlit display with revolutionary user interface
- Ability to scratch music
- Real-time visuals include Track Profiles and Waveforms
- Record to an iPod or other connected USB media
- Facilitates mixing with three or more USB Hard Drives or Apple iPod’s with USB hub
- USB ports to plug in iPods, memory keys and hard drives
- Play music off two iPods simultaneously, play two songs off same iPod
- Formats supported: mp3, ogg vorbis, FLAC
- Beatkeeper™ technology with TAP override function
- Scratch and search ability via two large jog wheels
- XML playlist support
- USB Keyboard support

Viikonloppukin lähestyy ja suuntana Espoo. Toivotaan hyviä kelejä, koska tarkoitus olisi myös suunnata Linnanmäelle!
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2904 )

Buzz: Suuri tietovisa 
31.05.06, 09:39
Eilen piti käydä pelaamassa minigolfia siskon kanssa, mutta jäi sateen vuoksi väliin, joten piti keksiä muuta tekemistä. Kävimme siis noutamassa kaupasta herkkuja sekä Buzz: Suuri tietovisa -pelin PS2:lle ja tahkosimme sitä. Kaksinkin on varsin hauskaa pelattavaa, mutta porukalla tuo on ihan varma menestys! Sain kaverini vielä mukaan ja kolmestaan tuo oli jo ihan helmi. Maksimissaanhan tuohon saa jopa kahdeksan pelaajaa!

Tuli käytyä nopeasti myös kaverin kanssa Sedun uusimmassa Tampereen ravintolassa Cabaretissa. Toinen kaveri oli viettämässä Särkänniemen henkilökunnan kemuja siellä ja pyysi käymään. Eipä ollut ravintola muuttunut Sokerin ajoilta miksikään. Suurin uudistus oli tummat tapetit. Alakerrassa päivän hittejä ja yläkerrassa oltiin entistä Tanssisaluunaa siistitty ja musiikkilinja vaihdettu 70-90-lukujen hitteihin. Kaoman Lambada ja Gloria Estefanin Conga jäivät ainakin mieleen. Hinnat olivat mielestäni myös kohdillaan. Suosikkini Valkovenäläinen 2,80 rahaa. Halpaa kuin vesi!

Tämä Särkänniemessä oleva kaveri oli myös onnistunut lukitsemaan itsensä vessaan. Koska apua ei ollut tullut ja väsykin oli painanut, oli ajatellut ottaa nokoset vessassa. Lopputulokosena portsari saattoi kaverin ulos. Tietty laatoitti kadun uudelleen, että oli vissiin juomapuolikin kelvannut. Että tälläista tänne eilen. Nyt siirtyminen ruokapatoja kohti.

Tänään: maksalaatikkoa, keikka.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2464 )

Purjehdusta 
30.05.06, 07:34
Olipahan hieno reissu eilen! Olimme firman kautta oman projektiryhmän kanssa purjehtimassa Tampereella Näsijärven suurimpiin purjeveneisiin kuuluvalla s/y Tahitialla sekä syömässä Tiiliholvissa. Molemmat olivat uusia tuttavuuksia, ja voin sanoa että oli kyllä hyvä reissu!

Olen pitänyt purjehtimista lähinnä juppailuna, mutta muuttui tuokin käsitys kyllä kertaheitolla. Työkaveri pääsi ohjaamaan venettä 9 solmun vauhdissa ja voin sanoa että oli mahtava tunne mennä ilman mitään moottoreita tuota vauhtia. Eipä sitä ole myöskään aikaisemmin tullut ajatelleeksi, että veden pinnasta ja sen vaihteluista näkee, onko tulossa tuulta ja tuulenpuuskia. Vaikka nyt jälkeenpäinhän on helppo viisastella, että tottakai sen näkee.

Tällä hetkellä olen töissä ja olo on vähintäänkin sekava. Saa nähdä mitä tuosta koodaamisesta tulee. En kyllä olisi kyllä ikinä uskonut, että sen nautitun alkoholimäärän jälkeen näin aikaisin töihin pääsisi. Ilmeisesti poikkeus vahvistaa säännön.

Tänään pitäisi klo 11 suunnata sinne rokotukseenkin ja iltapäivällä, jos sää sallii, siskon kanssa minigolfia pelailemaan tuonne Pyynikille. Toivotaan että olo kohenee siihen mennessä. Nyt kuitenkin kahviautomaatilta noutamaan piristystä aamuun. :D

Lisätty 30.5.2006 klo 12.33:

Kaveri oli lähettänyt uuden Stara-lehden linkin sähköpostiin. Hinta kotiinkannettuna 1,30 eur, joten olihan se tilattava. Lehti rahoitetaan pitkälti mainoksilla, joten jaetaan lähes ilmaiseksi. Lehden sivut vaikuttivat varsin hyvältä. Single-, levy- ja DVD-arvostelut ainakin kelpaa meikäläiselle.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 2.9 / 128 )

Piikkiä 
29.05.06, 14:24
Varasin tänään ajan piikille. Pitäisi hakea rokotukset hepatiitti A:lle ja B:lle. Jälkimmäinen nyt ei ihan välttämätön olisi, mutta tuleepahan nyt samalla. Kolme kertaa yhteensä tuikataan, joten huomenna ensimmäinen ja kuukauden päästä siitä toinen. Kolmas oli sitten joskus puolen vuoden jälkeen. Vaikutuksen pitäisi olla sellanen kymmenen vuotta. Hintaa lystille tulee noin 40 euroa per piikki.

Rokote.fi sivuilla on varsin näppärä matkakohteen mukainen hakukone, jolla voi katsoa mitkä rokotteet on suositeltavia missäkin matkakohteessa. Bulgariassa ei mitään pakollisia ollut, mutta tuo hepatiitti on mahdollista siellä ihan syömällä saada.

Eilen tuli kaverin kanssa pelattua Command & Conquer Generals Zero Houria. On se kanssa kumma että turpaan tulee joka kerta. Voittanut olen muutaman kerran ja näitä on tahkottu paljon! Kaverin taktiikka on vallatta aluksi mahdollisimman paljon rahanlähteitä ja rakentaa eturintamaan järeähkö puolustus. Jotenkin jään aina toiseksi tässä kilpajuoksussa. Tänään pitäisi taas koittaa. Olisiko kellään tarjota hampaita ikuiselta tuntuvan tappioputken katkaisemiseksi? ;)

Jos muuten kätevää lähiverkko-ohjelmaa tarvitsee, kannattaa tutustua Hamachiin, jonka perusversio on ilmainen. Ohjelma on todella helppokäyttöinen ja yhteys on salattu.
1 kommentti ( 77 views )   |  permalink   |   ( 3 / 2972 )

Linkkejä 
26.05.06, 09:20
Mukava työviikko takana kaikin puolin! Helatorstai katkaisi viikon mukavasti. Keskiviikkonakin tuli käytyä hohtokeilaamassa kavereiden kanssa Kaatopaikalla ja siitä suoraan soittelemaan levyjä (70-, 80- ja 90-lukua + Finnhits). Muuten sitä olisi sujuvasti menty viihteen puolelle.

Laitetaanpa vaihteeksi muutama linkki. Ainakin kotimainen Sektori.com on varsin hyvä tekniikkapainotteinen uutissivusto. Aikanaan oli itselläni myös aloitussivuna. Toinen kotimainen ja lukemani on Digitoday. Lisäsin myös tuonne sivupalkkiin Muiden blogit -linkin, jonne kerään mielenkiintoisia blogeja. Lisäksi nettiradioita, joita tulee kuunneltua:

Radio KLF - Suomen ainoa tanssimusiikkikanava,
Digitally Imported - musiikkia moneen makuun, sekä
Zoice - vaikuta itse kuulemaasi musiikkiin.

Pitäisi tänään käydä juttelemassa tilitoimistossakin, jos siirtäisi kirjanpitonsa kirjanpitäjälle. Hinta oli vuodessa noin 150-250 eur kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä (alv 0%), riippuen tositteiden määrästä. Mielestäni ihan kohtuullinen. Samalla saisi tuon veroilmoituksenkin täytön siirrettyä firman osalta eteenpäin. Tällä hetkellä pidän itse yksinkertaista kirjanpitoa, joka nyt ei ihan hirveitä vaadi, mutta kuitenkin.

Eipä tässä taas ihmeempiä ole tapahtunut. Joten viikonloppuja jälleen kerran!

Tänään: kulta tulee, keikka.
2 comments ( 86 views )   |  permalink   |   ( 3 / 3051 )

Normi päivä 
23.05.06, 08:16
Olipahan taas viikonloppu! Lordi meni ja voitti! MM-pronssiakin jääkiekosta, vaikka olisihan se kulta kyllä maistunut paremmin. Tuli myös juhlittua kaverin 22v synttäreitä lauantaina ja voin sanoa ettei olleet suut tuohesta eikä syljetty kuppiin. Taisi tulla juotua enemmän kuin jano vaati. Oikeasti synttärit ovat tänään, joten paljon onnea kaverilleni!

Eilen tuli käytyä taas salibandyä pelailemassa. Tällä kertaa vedin niskaan maalivahdin vermeet edelleen hieman kipeän nilkan vuoksi. Totesin olevani ehkä rautakankeakin kankeampi. Sitä voisi pieni venyttely päivittäin tehdä hyvää. Ei nimittäin tuo venyminen ollut sitä huippuluokkaa ja maaleja ropisi kyllä urakalla. Taisi siellä pari hyvää torjuntaakin tulla, mutta enemmän taisi noita maaleja tulla. Saldoksi jäi kipeät polvet ja olihan se mukavaa vaihtelua kuitenkin. Kankien nielennän voisi lopettaa.

Imagessa oli mielenkiintoinen artikkeli ihmisistä, jotka elävät oikean kokoisten ja näköisten vahanukkien kanssa. Artikkeli viittasi Elena Dorfmanin ottamiin kuviin Still-Lovers. Itse en kavereita nukkien kanssa elämisestä tuomitse, mutta onhan se nyt vähän outoa pelata nuken kanssa Playstationia ja lämmittää sitä sähköhuovalla ennen käyttöä! Pitäisköhän laittaa tilaukseen.

Tuli käytyä sunnuntaina katsomassa myös Da Vinci -koodi. Jostakin artikkelista katsoin, että puuta ja pahvia tiedossa. Arvostelu taisi olla kaksi tähteä viidestä. Filmatisointi oli mielestäni kyllä ihan hyvin onnistunut ja itse ehkä kolme ja puoli tähteä viidestä antaisin. Ehkä olisi ollut parempi, jos ei olisi lukenut kirjaa aiemmin. Mutta jos maltatte niin vuokratkaa, tulee halvemmaksi.

Tänään: syön lohta, tiskaan.
3 comments ( 90 views )   |  permalink   |   ( 3 / 2915 )

Hard Rock Hallelujah! 
19.05.06, 13:20
Lordi jyräsi itsensä lauantain Eurovision laulukilpailun finaaliin! Muuten esitetyt kappaleet eivät kyllä mielestäni eronneet toisistaan mitenkään. Kaunista tyttöä ja poikaa kyllä oli lavalla ja jos ei ollut niin sitten kompensoitiin puolialastomilla naisilla. Olin kuolla nauruun, kun Venäjän esityksen aikana tanssija ilmestyi flyygelin sisältä, johon Paasosen Heikki kommentoi (en nyt muista menikö ihan näin): "taisi yhdellä balleriinoista jäädä viisumi saamatta, siksi tuotiin flyygelin sisällä".

Viikonloppuna tapahtuu muutenkin paljon. Lauantaina ratkeaa pääseekö Suomi finaaliin MM-lätkässä, samana päivänä juhlitaan siskon lapsen synttäreitä aamupäivälla ja illalla kaverin synttäreitä isolla porukalla. Näkee taas paljon hyviä kavereita, joita ei vähään aikaan ole päässyt näkemään! Nilkkakin näyttää parantuvan, joten hyvältä näyttää myös tuomarointihommatkin.

Jatketaan vielä hetki töitä ja sitten sinne viikonlopun viettoon! Hauskat viikonloput jälleen! Pidetään Suomelle peukkuja Kreikkaan ja Latviaan!

Tänään: suudelmia, viikonloppu alkaa, keikka.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2920 )

Nilkat pyöreiks 
18.05.06, 11:11
Ensimmäinen futispelikin takana ja 3-1 voitto! Oma pelaaminen loppui suunnillen 20 min pelin jälkeen nilkan venähtämiseen. Saman jalan nilkka on mennyt aiemminkin salibandyssä. Toivotaan että parantuu ennen lauantaita, jolloin pitäisi olla tuomaroimassa nuorten lupausten salibandypelejä. Maanantaina olisi seuraava futispelikin. Tällä hetkellä liikkuminen on varsin ontuvaa.

Eilen tosiaan piti ostaa Umbron kengät. Eipä niitä myymälässä sitten edes ollut. Löytyi sitten vastaavanlaiset Adidaksen Puntero TRX HG -kengät. Olivat varsin edulliset, vain 35 rahaa, Koskikeskuksen Intersportista.

Tuli luettua Aamulehdestä Da Vinci -koodin kriitikoiden ensiarvioita Cannesin elokuvajuhlilta. Ei ollut kovin positiivista palautetta tullut, mutta ennustivat että olisi silti tulossa yleisömenestys.

Eilen tuli asenneltua Windows XP uudelleen ja siirrettyä koneen sisälmykset asetuksineen. Varsin kivuton toimenpide. Kovalevyt tosin tuli osioitua uudelleen, joten aikaisemman neljän aseman tilasta jäljelle jäi kolme. Tilaukseen meni myös tänään työpaikan kautta Office 2003, koska firmamme kuuluu Microsoftin Home Use Program -ohjelmaan. Saan siis käyttää kotona samoja ohjelmia kuin töissäkin.

Mutta nyt kurnii, joten siirtyminen ruokapatojen ääreen.

Tänään: imuroin viimeinkin, MM-kiekkoa, Eurovision-karsinta.
3 comments ( 78 views )   |  permalink   |   ( 3 / 150 )

Kirpputori auki 
17.05.06, 14:37
Oikeaan palkkiin ilmestyi tänään Kirpputori, jossa myytävänä tavaroitani. Eipä ole aiemmin tullut kirpputoria blogissa vastaan, joten voinen pitää sitä Suomen ensimmäisenä virallisena blogikirppiksenä. Pidän siis tämän kunnian itselläni, kunnes toisin todistetaan! Tällä hetkellä myytävänä vain muutama peli ja vanhat Magic the Gathering -korttini.

Futistossujen osto sitten jäi ruokatunnilla tekemättä, joten siirtyi iltapäivän ohjelmistoon: töistä suoraan kenkäkaupoille. Oli uusi kotelokin tullut, joten näpertelyä tiedossa. Isolla 12 cm tuulettimella varustetun 450W virtalähteen kanssa hintaa tuli 70 rahaa. Ihan kohtuullinen investointi.

Saa nähdä mitä tämän päivän pelistä tulee, koska reenejä on pidetty tasan nolla. Kuviot hiotaan 15 min ennen pelin alkua ja puolet porukasta ei edes ole koskaan nähnyt toisiaan. Peliaika 2x30 min, yhdeksän pelaajaa kentällä molemmista joukkueista, ei paitsioita ja rajaton vaihto-oikeus. Kenttäkin taisi olla hieman pienempi. No eipä se pelin pääasia taida ollakaan se voitto, vaan murskavoitto!

Huomennakin tulossa varsin mukava päivä. Euroviisukarsinnat lauantain finaaliin ja Suomen peli. Joten huomisenkin päivän ohjelma alkaa hahmottua. Jatkan illalla, jos asiaa tulee!

Tänään: futispeli, imurointia, näpertelyä.
1 kommentti ( 73 views )   |  permalink   |   ( 3 / 2895 )


Edellinen Seuraava