Seitsemän tipatonta päivää 
11.09.06, 19:00
Noin vuoden tauon jälkeen pääsin jälleen pelaamaan salibandyä oikein joukkueeseen. Pelipaikka todennäköisesti tuo tuttu vasen pakki ja pelinumero ajankohtainen #2. Tänään tuli maksettua myös lisenssi. Siinä samalla tuli hoidettua tuomarilisenssikin kuntoon. Muutama tuomarointikin jo aseteltu, joten tästä se syksy- ja talvikausi taas alkaa.

Lainasin eilen The Final Cut -elokuvan. Pääosassa Robin Williams. Eipä ollut niitä parhaita leffoja, mutta kyllähän tuo nyt katsoi (lue: ei kannata lainata). Ensi vuonna tulossa myös Mrs. Doubtfire 2, jossa Williams näyttelee. Itse en kauheasti välitä, vaikka ykkösosa nyt menetteli.

Torstaina alkaa myös jääkiekon SM-liiga ja Ilves - Tappara -otteluun on firman kautta liputkin hankittu. Pakkohan se oli lippu ottaa, kun halvalla sai. Tasan viikko muuten oltu täysin ilman ruoka-, virkistys-, työnjälkeis- ja saunaolutta. Tarkoitus olisi vuoden loppuun asti olla ilman tipan tippaa. Kaverit ei usko, itse uskon. Haastan kaikki blogini lukijat mukaan. Kommentoi, jos uskallat ottaa haasteen vastaan!

Huomenna: 8, tiskausta, silittämistä.
2 comments ( 122 views )   |  permalink   |   ( 2.9 / 1033 )

Vi sitter här i Ventrilo och spelar lite Dota 
11.09.06, 18:50
Ruotsin "lahja" musiikkimaailmalle: Basshunter!


lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2413 )

Virustorjuntaa 
08.09.06, 15:09
Viikonloppu jälleen käsillä! Uusin versio tulevasta vaimostakin saapuu juna-asemalle iltapäivällä. Tähän mennessä olen joutunut palauttamaan viikonlopun jälkeen. Ilmeisesti ajavat sisään uutta ohjelmistoversiota. Itse tosin olen ollut hyvin tyytyväinen useimpiin versioihin.

Toissapäiväiset siivoukset jäivät haaveeksi, joten eilen oli otettava takaisin. Tuli pestyä pyykkiä, tiskattua, silitettyä, vaihdettua lakanat, imuroitua, pyyhittyä pölyjä sekä kasteltua kukat. Palkinnoksi itselle, hain ison pullon Pepsiä ja Twix-patukan. Tosin kumpaakaan en ole vieläkään avannut.

Tuli myös puuhasteltua tietokoneen kanssa. Yritin ladata EKS XP10:n Bison v0.91 -ohjelmistoa testimielessä, mutta Avira AntiVir -virustorjuntani ilmoitti TR/Drop.Zlob.4-troijalaisesta. Aluksi luulin että koneeseeni oli jostakin tuollainen puikahtanut, mutta latasin saman ohjelman myös kannettavallani ja sama juttu. Töissä ko. ohjelman sai ladattua myös, virustorjuntaohjelmana F-Secure Anti Virus. Kaverit latasivat myös, eikä ongelmia muilla torjuntaohjelmilla. Tulin siihen tulokseen että joko torjuntani on tosi hyvä tai sitten kyseessä on väärä hälytys.

Sähköposti Avira GmbH -yritykselle linkkeineen Bison v0.91 -ohjelmaan. Tänä aamuna saapui vastaus, joka vahvisti virheellisen ilmoituksen:

Dear Sir or Madam,

Thank you for your recent inquiry.

We could not find a virus in the attachment you have sent us. This is a false positive. We will take out the signature in one of our next updates.

We thank you for your assistance.

Attachment(s) you sent: bison_v0.91.exe
--
Freundliche Gruesse / Best regards
Avira GmbH


Eipä muuta ja oikein hauskaa viikonloppua!

Tänään: laatuaikaa, hohtokeilalua, keikka.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3.6 / 8 )

Sirdalud 2 mg 
06.09.06, 23:36
Eipä käy kateeksi niitä, joilla on useamminkin niskat niin jumissa, ettei pää käänny. Itse koin tämän tänä aamuna. Eipä auttanut muu, kuin soittaa lääkärille. Reseptiin raapustettiin lihaksia rentouttavaa- sekä tulehduskipulääkettä. Urheilu myös kiellettiin joksikin aikaa.

Syynä lienee viime viikolla parina iltana ikkuna auki nukkuminen. Niskat olivat molempina aamuina hieman kipeät, joten nyt ollaan sitten jumissa - ja kunnolla. Toivotaan että napit auttaa.

Eilen tuli käytyä Verkkokauppa.com Tampereen -myymälässä Veskassa. Liiketila oli varsin valoisa ja avara. Hieman tuotesijoittelu vaikutti olevan kesken ja yksinäisiä loosseja oli tyhjillään. Asiakaspalvelu oli todella hyvää, mutta tinkaaminen vaikutti turhalta. Suosittelen ehdottomasti.

Tyhjin käsinhän ei voinut lähteä, joten mukaan tarttui Logitech Harmony 525 -yleiskaukosäädin, jolla hintaa 69,90 rahaa. Samaan pakettiin kuuluin myös King Kong -elokuva, joten mielestäni hyvä ostos! Kyseinen kapula on myös jonkun testin voittanut (Hifi-lehti 1/06).

Kapula tunnisti kaikki laitteeni, joten suhteellisen kivuttomasti käyttöönotto sujui. Tosin Wizardin kanssa ensimmäisiä kertoja touhutessa meni reilu tunti, mutta nyt toimii. Jotakin hienosäätöä tosin tarvisi vielä tehdä.. mutta sitten joskus. Eipä tällä kertaa muuta, joten nappia huuleen ja nukkumaan. Yöt!

Huomenna: töitä, pyykinpesua, imurointia, silittämistä.
1 kommentti ( 91 views )   |  permalink   |   ( 3 / 2488 )

1000+ 
04.09.06, 16:02
Yksi viikonloppu taas takana. Tällä kertaa meni laivalla sekä Turussa juhlimassa. Laivalla oli esiintymässä Paula Koivuniemi jolta taisin saadaa öögaa, eli silmää. Todistusaineistona kuva vasemmalla! Turussa tuli käytyä Börsin yökerhossa. Hotellin asiakkaana ei myöskään jonoissa tarvinut odotella. Hauskaa siis oli, eikä alkoholiinkaan tarvitse hetkeen tutustua.

Ostin kaupasta tänään Lordi-colaa. Eipä ole paljon lapsille kerrottavaa, sitä samaa vaikuttaa olevan kuin muutenkin. Tillverkare Olvi Oyj, Iisalmi. Kävijälaskurikin pyörähti tuhannen paremmalle puolelle. Siinäpä tarinaa tälle päivälle, nyt urheilemaan!

Tänään: salibandyä, lakanoiden vaihto, pyykin pesu, salibandyä.
2 comments ( 89 views )   |  permalink   |   ( 0.6 / 37 )

Tekken-ilta 
30.08.06, 13:37
Poliisi: "Poliisista (poliisin nimi) hyvää iltaa, tulisitko huomenna käymään antamassa lausunnon?"
Minä: "Tuota noin, mitäköhän asia koskee?"
P: "Tällainen [rikosnimike]-tapaus"
M: "Kröhöm.. Tuota joo, milloin ja missäs tällainen on tapahtunut?"
P: (vastasi kaupungin ja päivämäärän)
M: "En ole kyllä ollut siellä päinkään."
P: "No hyvä, sitten sinulla ei ole hätää. Eli onnistuisiko huomenna?"
M: "No niin, kai se on sitten tultava."
P: "Pääsisitkö kello x."
M: "Olen töissä joten sopisikos myöhemmin, vaikka klo y?"
P: "Sopii, hyvin. Huomenna siis kello y, osoite on (kadunnimi). Kysy vastaanotossa minua."
M: "Selvä, huomenna ja kysyn sinua. Huomisiin siis ja kiitos hei!"
P: "Hei."

Puhelun jälkeen olikin mukava mennä nukkumaan. Uni tuli kuitenkin suhteellisen nopeasti. Heräsin unessa jossa menin jopa näihin kuulusteluihin. Kuulusteluhuone oli niin jenkkisarjoista kopioitu yksipuoleisine peileineen sekä kaltereineen kuin vain voi olla. Hiki virtasi ja kuulustelukin kesti koko yön. Lopulta tuli herättyäkin (oikeasti, tietääkseni).

Itse kuulusteluissa: annoin lausuntoni ja olen epäiltynä [rikosnimikkeestä]. Great! Tosin alibi taitaa olla suhteellisen pitävä eikä profiilikaan ihan sopinut tekijään, joten kaipa tässä voi olla rauhallisin mielin! Pitäisiköhän veikata vaikka lottoa, nimittäin mikä on todennäköoisyys tulla poimituksi 5 miljoonasta suomalaisesta? Joutui käymään oluella. Toivottavasti saavat oikean epäillyn kiinni.

Tänään: parturi, Tekken-ilta, olutta.
2 comments ( 97 views )   |  permalink   |   ( 2.9 / 2945 )

Toiveet 
26.08.06, 17:04
Eilen tuli käytyä jälleen levyjä pyörittelemässä. Paikassa musiikkilinja 70-, 80- ja 90-luku sekä finnhits. Perjantai-ilta oli melko rauhallinen, mutta lattalla hääri porukkaa yllättävän hyvin. Pienen härdellin aiheutti mikserin ykköskanavan liun sanottua itsensä irti kesken biisin.. Piuhojakin siis pääsi lennossa vaihtelemaan. Keikoilla tulee myös kirjoitettua toiveet talteen, joten tässäpä eilen toivotut kipaleet.

25.8.2006 (pe)
Virve Rosti - Oon voimissain
Dingo - Autiotalo
Kake Randelin - Tilipäivä koittaa
Leidit - Hittiputki
Frederik - Tsingis Khan
Tiktak - Heilutaan
Spice Girls - Wannabe
Ressu Redford - Älä mee
E-Rotic - Max don't have sex with your ex
Aqua - Barbie girl
Apulanta - Anna mulle piiskaa
Pharao - There is a star
Culture Beat - Mr. Vain
Captain Jack - Captain Jack
Nylon Beat - Psykedeliaa
Scooter - Fire
Spice Girls - Who do you think you are
101 - Aamuyö
Alexia - Summer is crazy
2 Unlimited - No limits
E-Type - ?
Leila K - Electric
Dr Alban - It's my life
Jonna Tervomaa - Hyvännäköinen

Illan päätti: 666 - Alarma!
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 2.9 / 1206 )

Leffoja 
24.08.06, 23:45
Tulipahan lainattua tällä viikolla elokuvia kerrakseen: Inside Man, Walk the Line ja Jarhead. Yksikään ei ollut pettymys, joten kerrankin tuli vuokrattua hyviä leffoja! Suosittelen ehdottomasti.

Tuli käytyä myös ajelemassa työporukan kanssa vesijeteillä Water Sports Centerillä. Alla olivat Yamaha VX 110 Sport -jetit ja mittari näytti maksimissaan 100 km/h. Tiedä sitten menivätkö niin kovaa todellisuudessa, mutta oli todella hauskaa!

Bulgarian reissustakin on jäänyt kokonaan kertomatta. Tiivistettynä siis tässä: hotelli, noin 7 pv alkoholia, baari, +120db, ranta, flyerit. Viikko oli sopivasti. Viikonloppuna on pakko saada hampurilainen.

Nyt nukkumaan.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2510 )

Country Roads 
22.08.06, 10:30
Almost heaven, west Virginia
Blue ridge mountains, Shenandoah river
Life is old there, older than the trees
Younger than the mountains, blowing like a breeze

Country roads, take me home
To the place, I be-long
West Virginia, mountain momma
Take me home, country roads

All my memries, gather round her
Miners lady, stranger to blue water
Dark and dusty, painted on the sky
Misty taste of moonshine, teardrop in my eye

Country roads, take me home
To the place, I be-long
West Virginia, mountain momma
Take me home, country roads

I hear her voice, in the mornin hours she calls to me
The radio reminds me of my home far a-way
And drivin down the road I get a feeling
That I should have been home yesterday, yesterday

Country roads, take me home
To the place, I be-long
West Virginia, mountain momma
Take me home, country roads
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 2.9 / 3080 )

Mitä ihmiset puhuvat 
14.08.06, 23:51
"Helsinki, metro

Äiti ja poika istuvat metrossa. Aiemmasta keskustelusta päätellen poika on juuri katsonut "Olipa kerran elämää" videolta.

Poika: Äiti, olinko minä apina, silloin kun olin pieni?
Äiti: Et ollut, kaikki ihmiset on vauvoja pienenä. Silloin montamontamonta vuotta sitten oltiin apinoita, mutta nyt kaikki on vauvoja pienenä.
Poika (miettii hetken): Mutta onko vauvat ensin apinoita ja sitten ne menee vauvamaahan ja sieltä äidin mahaan?"

Lisää enemmän tai vähemmän hauskoja keskusteluja löytyy sivulta www.salakuunneltua.fi
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2710 )


Edellinen Seuraava