Tilastoja 
09.11.06, 00:05
Hieman tilastotietoa levyjen siirtämisestä:
- sinkkuja 4 kpl
- albumeita 5 kpl
- kokoelmia 12 kpl, joissa yhteensä 26 levyä.

Yhteensä säälittävät 35 CD-levyä siirretty, joka tekee biiseissä yhteensä 548 kpl. Tähän mennessä siirretyt biisit lueteltuna kommentissa.

Vauhti on ollut melko leppoisa ja tehty muiden hommien ohessa "vasurilla". Paljon on tullut vastaan biisejä joilla ei tee mitään, mutta myös "unohtuneita helmiä" on joukossa.

Tänään: töihin, levyjen siirtelyä, imurointia.
1 kommentti ( 1013 views )   |  permalink   |   ( 3 / 2944 )

Levyjen siirtämistä 
07.11.06, 16:20
Kysäsin lisätietoja Numarkin D2 Director -soittimesta jälleenmyyjiltä. Thomann ilmoitti tulevan myyntiin vasta kevättalvella 2007. Tarvii seurata tilannetta.

Biisejä on tullut siirrettyä koneelle tähän mennessä noin 270. Urakkaa jatketaan tänään samoissa merkeissä. Hakemistoja on tällä hetkellä albumit, singlet sekä kokoelmat. ISRC-koodeja ei ole toistaiseksi ollut yhdessäkään levyssä.

Pakkaaminen asetuksilla: 192kbps, 44kHz, stereo. Aluksi oli tarkoitus lisätä tiedostoihin molemmat ID3-tagit, mutta päädyin käyttämään ainoastaan uudempaa IDv2-tagia.

Tänään: levyjen siirtämistä, C&C Zero Hour.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2718 )

65 päivää myöhemmin 
06.11.06, 11:31
Tuli oltua tasan 65 päivää ilman tippaakaan alkoholia. Juhlistimme syntymäpäivääni tulevan vaimoni kanssa ravintolassa: härän sisäfilettä, olut ja vanilja Martinit. Ei siis sen enempää ja poikkeushan vahvistaa säännön. Samalla alkoholittomalla linjalla siis jatketaan.

Tänään pitäisi aloittaa vihdoin CD-levyjen siirtäminen tietokoneelle. Ensimmäisenä siirtynee vanhemmat 1970-90-luvun levyt. Tarkoitus olisi tehdä jako seuraavasti.

\albums\artisti - levynnimi (julk.vuosi)\nn-artisti-kappale.mp3
\compilations\levynnimi (julk.vuosi)\nn-artisti-kappale.mp3

Tiedostoissa käytetään ID3v1- ja IDv2-tageja. Comment-kenttään lisätään ISRC-koodi, jos saatavissa.

Siirrossa käytettävät ohjelmat: CDex 1.70 beta 2, Mp3tag.

Numark julkisti uuden D2 Director -soittimensa ja pitäisi olla myynnissä marraskuussa. Hinta noin 599 eur. Tukee ainakin USB-muisteja ja iPOD-soittimia. Myös Denonilta uusi kovalevyllinen soitin DN-HD2500 tulossa ilmeisesti ensi vuonna. Lisätietoa epävirallisilta sivuilta osoitteesta http://www.dn-hd2500.com.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2738 )

Linkkivinkki #3 
02.11.06, 09:50
Yksi vapaa-ajan viettoon liittyvä linkki, josta löytyy arvostelut lähes kaikista baareista ja ravintoloista. Sivuston tarkoituksena on antaa käyttäjilleen mahdollisimman paljon tietoa ravintoloista koko Suomen laajuisesti.

http://www.vapaa-aikavirasto.com/
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2634 )

Linkkivinkki #2 
01.11.06, 13:01
Kutittakaapa tätä: http://www.axefeather.com/index_pop.aspx
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2677 )

Käännöshelmiä 
31.10.06, 13:26
Löytyi sattumalta Winampin Media Librarystä herkullisia käännöksiä.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3.1 / 2433 )

Linkkivinkki #1 
31.10.06, 07:49
Ilmainen Windows Live OneCare -tietoturvatarkistus joka on tarkoitettu tietokoneen toimintakunnon ylläpitämiseen. Puhdistaa muun muassa Windowsin rekisterin ylimääräisistä merkinnöistä. Toimii vain Internet Explorer -selaimella.

http://safety.live.com/
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2609 )

C2H5OH 
18.10.06, 14:01
Tuli tuossa tehtyä televisioilmoitus ja hankittua töllötin, kun halvalla sai. Lupakaan ei mielestäni ole 0,55 euroa päivältä paha. Tosin saisivat ottaa tuonkin veroissa suoraan, niin ei tarvitsisi erikseen maksella 200 euron laskua. Kauan sitä ilman pärjäsikin. Nyt ei tarvitse mennä enää kavereiden nurkkiin pyörimään!

Vanha hiireni alkoi sanoa sopimustaan irti, pallo keräsi myös likaa itseensä ja olipahan tassutkin kuluneet olemattomiin. Tällä tekosyyllä siis elektroniikkakaupoille. Tilalle tuli hankittua Logitech Cordless Desktop LX710. Hyvin tuntuu pelaavaan ja näppäimistökin on mukavan hiljainen.

Uuden vuoden aattoon jäljellä 10 viikkoa ja 4 päivää. Niin se aika kuluu. Olutta, tai muitakaan C2H5OH-yhdistettä sisältäviä aineksia, ei ole tullut nautittua puoleentoista kuukauteen.

Tänään: keikka.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2727 )

Kahvi ennen viikonloppua 
13.10.06, 14:20
Vuoden 2006 viikko 41 kohta takana. Yllättäen taas viikonloppu tulossa. Tällä viikolla tullut käytyä tuomaroimassa, pelaamassa sulkista ja eilen elokuvissa (Snakes on a Plane). Siinäpä ne viikon kohokohdat taisikin olla. Edellisenä viikonloppuna olleet sb-pelitkin voitettiin ja vieläpä mukavilla lukemilla, joten sarjan kärjessä ollaan.

Käytiin kaverin kanssa vielä kaupungilla elokuvan jälkeen, toteamassa opiskelijoiden örvellystä Hämeenkadun Appron "suorittamisen" merkeissä. Eipä kaipaillut noita aikoja enää yhtään, vaikka hyviä muistoja reissuista onkin jäänyt. Niin ne ajat muuttuu.

Työkaveri tuli pyytämään kahville, joten kaipa se on mentävä! Hyvää viikonloppua!

Tänään: parturi, siivoilua, keikka.
1 kommentti ( 84 views )   |  permalink   |   ( 3.1 / 2412 )

Hyvin menee, mutta menköön 
06.10.06, 09:33
Yksi työviikko kohta taas takana. Tulevana viikonloppuna tulossa ensimmäiset salibandyn sarjapelit. Harjoituspelit eivät ole ns. menneet putkeen, mutta eipä niissä panostakaan ole ollut. Nyt myös tullut oltua jo reilu kuukausi ilman alkomahoolia. Välillä tekisi mieli nuolaista kylmä huurteinen, mutta eipä ole vaikeata ollut ilmankaan. Niskat jumittavat edelleen.

Löytyi tässä puolivahingossa taksikuskin kertomia tarinoita vuoron aikana tapahtuneista tapauksista. Oli mukava piristys tähän aamuun! Jutut löytyvät Iltalehden autokolumneista.

Tuli hankittua jo viime viikolla Civilization IV. Joskus aikoinaan tuli pelattua Amigalla sitä ihan ensimmäistä Civiä ja jo sillon oli loistava. Eipä ole pahaa sanaa sanottavana tästä uusimmastakaan. Aika kuluu ainakin huomaamatta, eikä malttaisi lopettaa. "Vielä yksi vuoro, sitten lopetan" -lausetta ei usko enää itsekään.

Voisi jakaa noita keikalla sattuneita tapauksia täälläkin. Ainakin yksi tulee heti mieleen. Muutama viikko sitten tuli oltua siis keikalla levyjä pyörittämässä. Tiskillä notkui naisihminen, johon en sen kummemmin herättänyt huomiota. Taisin kerran vahingossa vilkaista (tulevalle vaimolle tiedoksi). Drinkit saatuaan, tuli tämä samainen neitokainen hoiperrellen eteeni, katsoi hetken ja tokaisi: "Noin hyvä perse hämmentää". Tämän jälkeen jatkoi matkaansa mitään muuta sanomatta. Kyllä meinasi naurattaa.

Säästöpossukin pitäisi viedä pankkiin. On tullut pidettyä suhteellisen hyvällä ruoalla tässä viimeaikoina.

Tänään: hieronta.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2788 )


Edellinen Seuraava