Joulukuu 
13.12.06, 15:10
Joulukuu ja lahjat melkein jo hankittu. Muutamia viimehetken täydennyksiä pukinkonttiin lienee tulossa, mutta pääosin lahjatilanne hyvällä mallilla. Itselle tuli tilattua hieman ennakkoon joululahjaksi DJ Tiëston In Concert (DVD). Toivotaan että posti toi tänään.

Asensin Google Desktopin ja kyllä on loistava ohjelma. Toimii kuten hakukone Google, mutta oman koneen tiedostoista. Suosittelen ehdottomasti. Gadgeteista en niin välitä, mutta nekin saa pois käytöstä.

Autokuumekin noussut jälleen. Nyt olisi myös Seat Ibiza FR ihan kelpuutettava vaihtoehto Skoda Octavian kanssa. Uuden hinta pyörinee siinä 20 000 eurossa. Autotalo Laakkonen tiesi myös kertoa testivoitosta Auto Bildin tekemässä testissä uutisessaan. Esitteet on tilattu, voihan sitä aina tutustua..

Tänään: hampurilainen, tiskausta, C&C Zero Hour.
2 comments ( 79 views )   |  permalink   |   ( 5 / 1 )

Linkkivinkki #4 
29.11.06, 16:41
Helsingin Sanomien sivuilla erittäin hyvä ja kattava autojen mallikohtainen vikaluettelo:

http://www2.hs.fi/extrat/autojaliikenne ... asarja.jsp
lisää kommentti ( 10 views )   |  permalink   |   ( 3.1 / 2971 )

James Bond 
29.11.06, 12:51
Pitkästä aikaa elokuvissa paljon sellaisia, mitä voisi mennä katsomaan. Sunnuntaina tuli käytyä katsomassa Babel ja pidin kyllä kovasti. Tänään taas elokuviin katsomaan uusin James Bond. Tulossa on myös kotimainen Suden vuosi, joka trailerin perusteella vaikuttaa hyvältä.

Levyjäkin tullut siirreltyä taas koneelle. Tänään olisi tarkoitus ehtiä lisää. Televisiokin edelleen huollossa, joten TV:n katselu jäänyt edelleen vähille.

Uusia levyhankintoja:
Iskelmä #6 - 20 radiohittiä
Mamba - Joululevy
Vesa-Matti Loiri - Sydämeeni Joulun teen

Tänään: töitä, 007, levyjen siirtelyä.
lisää kommentti ( 13 views )   |  permalink   |   ( 2.9 / 2898 )

Tulin, näin, sahasin. 
24.11.06, 09:36
Perjantai ja loistava päivä tulossa! Pääsin vihdoin seitsemään töihin, joka tarkoittaa että voi lähteä jo kolmelta ja jää aikaa touhuta vaikka mitä. Tavallaan tarvitsee kiittää myös television hajoamista, joten ei tullut valvottuakaan pitkään. Voisikohan tv-luvan keskeyttää huollon ajaksi, jollon säästäisi muutaman euron? Voisi selvittää, mutta en taida jaksaa.

Illalla ennakkonäytökseen katsomaan Saw III kaverin kanssa. Molemmista aikaisemmista osista pitänyt, joten mielenkiinnolla odotan tuota uusinta. Iso kola ja popkorni on ostettava!

Tulossa on IMDB:n mukaan myös Saw IV, joten jatkoa seuraa. Nähtäväksi jää kuinka kauan tämä teema kantaa.

Tuli eilen ostettua pari uutta levyäkin:
George Michael - Twenty Five
Roxette - Hits!

Hetki sitten tapahtui yllätys. Olin järjestämässä työpaikan pikkujouluja, joita vietimme viikko sitten. Kiitoksena järjestelyistä, sain juuri äsken pullon Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon -punaviiniä! Joutunee lasillisen (jos toisenkin) nauttimaan. Sopisi varmasti hyvin juustojen kanssa. Siitä se ajatus sitten lähti.

Tänään: imurointia, viiniä, leffaan.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2864 )

Luja takki talveksi 
21.11.06, 15:24

lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2562 )

Rangaistus tämäkin 
10.11.06, 11:15


Tänään: saunomista, laatuaikaa.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 200 )

Tilastoja 
09.11.06, 00:05
Hieman tilastotietoa levyjen siirtämisestä:
- sinkkuja 4 kpl
- albumeita 5 kpl
- kokoelmia 12 kpl, joissa yhteensä 26 levyä.

Yhteensä säälittävät 35 CD-levyä siirretty, joka tekee biiseissä yhteensä 548 kpl. Tähän mennessä siirretyt biisit lueteltuna kommentissa.

Vauhti on ollut melko leppoisa ja tehty muiden hommien ohessa "vasurilla". Paljon on tullut vastaan biisejä joilla ei tee mitään, mutta myös "unohtuneita helmiä" on joukossa.

Tänään: töihin, levyjen siirtelyä, imurointia.
1 kommentti ( 1013 views )   |  permalink   |   ( 3 / 3026 )

Levyjen siirtämistä 
07.11.06, 16:20
Kysäsin lisätietoja Numarkin D2 Director -soittimesta jälleenmyyjiltä. Thomann ilmoitti tulevan myyntiin vasta kevättalvella 2007. Tarvii seurata tilannetta.

Biisejä on tullut siirrettyä koneelle tähän mennessä noin 270. Urakkaa jatketaan tänään samoissa merkeissä. Hakemistoja on tällä hetkellä albumit, singlet sekä kokoelmat. ISRC-koodeja ei ole toistaiseksi ollut yhdessäkään levyssä.

Pakkaaminen asetuksilla: 192kbps, 44kHz, stereo. Aluksi oli tarkoitus lisätä tiedostoihin molemmat ID3-tagit, mutta päädyin käyttämään ainoastaan uudempaa IDv2-tagia.

Tänään: levyjen siirtämistä, C&C Zero Hour.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2803 )

65 päivää myöhemmin 
06.11.06, 11:31
Tuli oltua tasan 65 päivää ilman tippaakaan alkoholia. Juhlistimme syntymäpäivääni tulevan vaimoni kanssa ravintolassa: härän sisäfilettä, olut ja vanilja Martinit. Ei siis sen enempää ja poikkeushan vahvistaa säännön. Samalla alkoholittomalla linjalla siis jatketaan.

Tänään pitäisi aloittaa vihdoin CD-levyjen siirtäminen tietokoneelle. Ensimmäisenä siirtynee vanhemmat 1970-90-luvun levyt. Tarkoitus olisi tehdä jako seuraavasti.

\albums\artisti - levynnimi (julk.vuosi)\nn-artisti-kappale.mp3
\compilations\levynnimi (julk.vuosi)\nn-artisti-kappale.mp3

Tiedostoissa käytetään ID3v1- ja IDv2-tageja. Comment-kenttään lisätään ISRC-koodi, jos saatavissa.

Siirrossa käytettävät ohjelmat: CDex 1.70 beta 2, Mp3tag.

Numark julkisti uuden D2 Director -soittimensa ja pitäisi olla myynnissä marraskuussa. Hinta noin 599 eur. Tukee ainakin USB-muisteja ja iPOD-soittimia. Myös Denonilta uusi kovalevyllinen soitin DN-HD2500 tulossa ilmeisesti ensi vuonna. Lisätietoa epävirallisilta sivuilta osoitteesta http://www.dn-hd2500.com.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2827 )

Linkkivinkki #3 
02.11.06, 09:50
Yksi vapaa-ajan viettoon liittyvä linkki, josta löytyy arvostelut lähes kaikista baareista ja ravintoloista. Sivuston tarkoituksena on antaa käyttäjilleen mahdollisimman paljon tietoa ravintoloista koko Suomen laajuisesti.

http://www.vapaa-aikavirasto.com/
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3.1 / 18 )


Edellinen Seuraava