Ei heikkohermoisille 
19.12.06, 12:46
Varoitus! Tässä blogimerkinnässä olevan linkin video ei välttämättä sovi heikkohermoisille. Siirryt sivulle siis omalla vastuullasi, enkä ota vastuuta jos yöunet tai ruokahalu menevät ja ei enää tee mieli kuolla.

Oletko koskaan miettinyt, mitä ruumiinavauksessa tehdään? Alla oleva linkki vie Yhdysvalloissa lääketieteen opiskelijoille tehtyyn ruumiinavausvideoon. Suomessa kuulemma ollaan hienovaraisempia, mutta tässä videossa tämä tehdään melko reippaasti.

http://www.veoh.com/videoDetails.html?v=e176608S4r7zsNN

Sama video YouTubessa: http://www.youtube.com/watch?v=VRAh3Qse-Us
3 comments ( 106 views )   |  permalink   |   ( 3 / 3199 )

Kuusi yötä jouluun 
18.12.06, 13:04
Televisio viety jälleen huoltoon. Tällä kertaa ei kuvasuhteiden vaihto toiminut lainkaan. Jospa se kolmas kerta auttaisi.

Viikonloppuna tuli käytyä jälleen levyjä pyörittelemässä. Ihan mukavat pippalot molempina päivinä. Porukkaakin oli liikkeellä ihan mukavasti. Muutama joulubiisikin tuli soitettua Re:play Suomi Mania 2 -levyltä. Kyllähän ne tykkää, kun on vain tarpeeksi humalassa.

Huomenna tiedossa hohtokeilailua työkavereiden kanssa, jonka jälkeen futsal-maaottelu Suomi - Kypros. Eipä ole ikinä ennen tullut futsalia käytyä katsomassa, joten uusi kokemus tämäkin. Palloliiton kotisivuilta löytyi säännöt, jotka hieman avaavat lajin saloja.

Tänään olisi tarkoitus siirrellä uudempia sinkkuja koneelle. Tilastoja luvassa illemmalla.

Tänään: levyjen siirtämistä, harjoitukset.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2911 )

Joulupukille 
15.12.06, 14:36
Rakas Joulupukki! Olen yrittänyt olla kiltisti ja varmasti melko hyvin siinä onnistunutkin, joten tässä joululahjatoiveeni Jouluksi satunnaisessa järjestyksessä. Kaikkia toiveita ei tarvitse toteuttaa, niin kiltisti en ole ollut!

- hyvännäköisiä alushousuja (mustia)
- sukkia (mustia)
- iPod laturi pistorasiaan (alkuperäinen)
- Prison Break DVD boksi
- Paint Shop Pro Photo XI (englanninkielinen)
- kuulokkeet (Sony MDR-V700DJ, Sennheiser HD25 tai Pioneer HDJ-1000)
- nappikuulokkeet (Sennheiser CX300 tai Sony MDR-EX71SL)
- lahjakortti sulkapallomailan jänteiden vaihtoon
- suklaalevy

Tänään: Megazone, laatuaikaa, keikka.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3.1 / 2548 )

Joulukuu 
13.12.06, 15:10
Joulukuu ja lahjat melkein jo hankittu. Muutamia viimehetken täydennyksiä pukinkonttiin lienee tulossa, mutta pääosin lahjatilanne hyvällä mallilla. Itselle tuli tilattua hieman ennakkoon joululahjaksi DJ Tiëston In Concert (DVD). Toivotaan että posti toi tänään.

Asensin Google Desktopin ja kyllä on loistava ohjelma. Toimii kuten hakukone Google, mutta oman koneen tiedostoista. Suosittelen ehdottomasti. Gadgeteista en niin välitä, mutta nekin saa pois käytöstä.

Autokuumekin noussut jälleen. Nyt olisi myös Seat Ibiza FR ihan kelpuutettava vaihtoehto Skoda Octavian kanssa. Uuden hinta pyörinee siinä 20 000 eurossa. Autotalo Laakkonen tiesi myös kertoa testivoitosta Auto Bildin tekemässä testissä uutisessaan. Esitteet on tilattu, voihan sitä aina tutustua..

Tänään: hampurilainen, tiskausta, C&C Zero Hour.
2 comments ( 79 views )   |  permalink   |   ( 5 / 1 )

Linkkivinkki #4 
29.11.06, 16:41
Helsingin Sanomien sivuilla erittäin hyvä ja kattava autojen mallikohtainen vikaluettelo:

http://www2.hs.fi/extrat/autojaliikenne ... asarja.jsp
lisää kommentti ( 10 views )   |  permalink   |   ( 3.1 / 2971 )

James Bond 
29.11.06, 12:51
Pitkästä aikaa elokuvissa paljon sellaisia, mitä voisi mennä katsomaan. Sunnuntaina tuli käytyä katsomassa Babel ja pidin kyllä kovasti. Tänään taas elokuviin katsomaan uusin James Bond. Tulossa on myös kotimainen Suden vuosi, joka trailerin perusteella vaikuttaa hyvältä.

Levyjäkin tullut siirreltyä taas koneelle. Tänään olisi tarkoitus ehtiä lisää. Televisiokin edelleen huollossa, joten TV:n katselu jäänyt edelleen vähille.

Uusia levyhankintoja:
Iskelmä #6 - 20 radiohittiä
Mamba - Joululevy
Vesa-Matti Loiri - Sydämeeni Joulun teen

Tänään: töitä, 007, levyjen siirtelyä.
lisää kommentti ( 13 views )   |  permalink   |   ( 2.9 / 2898 )

Tulin, näin, sahasin. 
24.11.06, 09:36
Perjantai ja loistava päivä tulossa! Pääsin vihdoin seitsemään töihin, joka tarkoittaa että voi lähteä jo kolmelta ja jää aikaa touhuta vaikka mitä. Tavallaan tarvitsee kiittää myös television hajoamista, joten ei tullut valvottuakaan pitkään. Voisikohan tv-luvan keskeyttää huollon ajaksi, jollon säästäisi muutaman euron? Voisi selvittää, mutta en taida jaksaa.

Illalla ennakkonäytökseen katsomaan Saw III kaverin kanssa. Molemmista aikaisemmista osista pitänyt, joten mielenkiinnolla odotan tuota uusinta. Iso kola ja popkorni on ostettava!

Tulossa on IMDB:n mukaan myös Saw IV, joten jatkoa seuraa. Nähtäväksi jää kuinka kauan tämä teema kantaa.

Tuli eilen ostettua pari uutta levyäkin:
George Michael - Twenty Five
Roxette - Hits!

Hetki sitten tapahtui yllätys. Olin järjestämässä työpaikan pikkujouluja, joita vietimme viikko sitten. Kiitoksena järjestelyistä, sain juuri äsken pullon Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon -punaviiniä! Joutunee lasillisen (jos toisenkin) nauttimaan. Sopisi varmasti hyvin juustojen kanssa. Siitä se ajatus sitten lähti.

Tänään: imurointia, viiniä, leffaan.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2864 )

Luja takki talveksi 
21.11.06, 15:24

lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2562 )

Rangaistus tämäkin 
10.11.06, 11:15


Tänään: saunomista, laatuaikaa.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 200 )

Tilastoja 
09.11.06, 00:05
Hieman tilastotietoa levyjen siirtämisestä:
- sinkkuja 4 kpl
- albumeita 5 kpl
- kokoelmia 12 kpl, joissa yhteensä 26 levyä.

Yhteensä säälittävät 35 CD-levyä siirretty, joka tekee biiseissä yhteensä 548 kpl. Tähän mennessä siirretyt biisit lueteltuna kommentissa.

Vauhti on ollut melko leppoisa ja tehty muiden hommien ohessa "vasurilla". Paljon on tullut vastaan biisejä joilla ei tee mitään, mutta myös "unohtuneita helmiä" on joukossa.

Tänään: töihin, levyjen siirtelyä, imurointia.
1 kommentti ( 1013 views )   |  permalink   |   ( 3 / 3026 )


Edellinen Seuraava