Messenger-virus leviää 
28.05.08, 00:20
Messengerissä liikkuu mukava virus. Kaverilta tulee viesti:

"ootko tässä? :D httpp://msnimages.co.cc/image.php?=<osoite>@hotmail.com"

Jos linkkiä menee klikkaamaan ja oletusselaimena IE, niin onneksi olkoon uudesta tulokkaasta. Ainakaan F-Secure ei sanonut mitään. Firefox puolestaan ohjaa ko. osoitteesta toiseen osoitteeseen ja ehdottaa tiedoston latausta palvelimelta mitglied.lycos.de:

image23.JPG-www.msnimages.com

Sophos kuulemma osaa poistaa, mutta ei toimi Windows XP Homella. Että näin. Tänään tilaan Macin.
1 kommentti ( 229 views )   |  permalink   |   ( 3 / 2757 )

Kannettava 
22.05.08, 09:15
Tämän helpommaksi ei kannettavan räätälöinti mene! Jos siis hankintalistalla on uusi kannettava ja et esimerkiksi käyttöjärjestelmää tarvitse, niin kannattaa käydä tutustumassa:

http://fi.zepto.com/
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2508 )

Musiikkikauppa 
20.05.08, 09:49
Italialainen musiikkiverkkokauppa. Biisit euron kappale ja mp3 muodossa (192 kbps/44kHz). Ainakin todella paljon hyvää housea!

http://www.danceria.com/
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2299 )

Ilmaispelejä 
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2341 )

Vastauksia kysymyksiin 
07.04.08, 14:50
Koska konttorista eivät osanneet auttaa, soittelin Sampo Pankin -asiakaspalveluun. Yllättäen puheluun vastattiin melkein heti ja palvelu oli erinomaista! Alla vastaukset ja kysymykset lyhyesti:

1) Minne hävisivät 24 kk tiliotteet?
Tilitapahtumat ovat tallessa, mutta erillisiä aikaisempia tiliotteita ei tule näkyviin Arkistoon missään vaiheessa. Nuo tilitapahtumat löytyvät tilitapahtumista ja voi tulostaa rajaamalla hakua. Jatkossa kaikki tiliotteet tulevat näkyviin arkistoon ja ovat siellä ainakin sen kuusi vuotta.

2) Miksi kaikissa pankkikortilla tehdyissä tapahtumissa lukee vain "Pankkikortti"?
Kun Sampo saa toimitettua uuden Pankki-/luottokortin (tulossa siis automaattisesti, ilman erillistä tilausta), tapahtumissa näkyy jälleen tilitapahtuman saaja.

Nuo olisi voinut jossain sivuilla mainita, niin olisi antanut vähän selvyyttä asiaan aiemmin. Mutta jäädään odottelemaan, josko Sampo saisi lähiviikkoina saisi kaikki taas toimimaan. Edelleen jään kaipaamaan sitä Oma talous -toimintoa. Sen menetys oli sääli.

Tänään: Command & Conquer 3, treenit.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2449 )

Sampo Pankki 
01.04.08, 10:21
Nyt on kyllä kaikkien aikojen verkkopankkiuudistus tehty. Näin Sampo Pankin asiakkaana (ainakin toistaiseksi) ei voi muuta kuin ihmetellä! On tullut kyllä kiroiltua luvattoman paljon, mutta kun ei voi muutakaan!

On se kumma että pitää hyvin toimiva palvelu vaihtaa ehkä maailman p*skimmaksi. Tämän lisäksi on löydetty kyllä kaikkien aikojen UI-suunnittelija pankin ulkonäkö tekemään, on kyllä sen verran kauhea layout. Sammon aikaisempien sivujen ulkonäkö oli loistava ja jopa houkutteli käymään, mutta nyt ollaan kyllä palattu jonnekin kivikaudelle.

Mutta itse verkkopankin uudistuksiin. Aikaisemmin tilitapahtumat oli mahdollista lajitella esim. asumismenoihin, viestintään jne. mutta tämäkin on hävinnyt ilmeisesti "uuden turvaratkaisun" nimissä. Tiliotteelta pystyi siis seuraamaan näppärästi, mihin rahaa on mennyt noiden lajitteluiden mukaan - ei enää.

Lisäksi uutena kaikki pankkikortilla tehdyt tilitapahtumat näkyvät tiliotteella ainoastaan pankkikorttina, eivätkä kuten aiemmin kuten esimerkiksi kuvan 20.3.2008 tapahtumassa.Pääseehän tapahtumaan toki klikkaamalla, mutta paluu-linkki puuttuu. Asetuksista ei ainakaan mitään vaihtoehtoa tuon muuttamiseksi löytynyt.

Lisäksi kaikki 24 kk tiliotteeni ovat hävinneet, joiden pitäisi näkyä ja josta olen maksanut kuukausittain erikseen. Totta kai olen ottanut asiakaspalveluun yhteyttä verkkopankin viesti-toiminnolla, mutta vastausta odotellessa, nyt on vasta viikko mennyt. Tai kun pankin varsinaisten sivujen kautta koittaa antaa palautetta:Annetaan nyt vielä hetki aikaa korjailla, mutta en usko että noita palveluita nyt kovin nopeasti saadaan korjattua entiselle tasolle.

Kyllä se pankin vaihto näyttää nyt melko varmalta. Taidan olla yksin niistä "sadoista". Osuuspankilla muuten todella näppärän oloinen Oma talous -palvelu. Lisäksi OP:n verkkopankkiin voi tutustua etukäteen tunnuksella 123456 ja salasanalla 7890. Suosittelen!

Niin ja ei, tämä ei ole aprillipila vaikka toivon että olisi.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2810 )

Photoshop Express 
27.03.08, 15:07
Ilmainen Photoshop Express. Toimii kaikilla selaimilla ja kaikilla tietokoneilla.

https://www.photoshop.com/express/
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 1666 )

Battlefield Heroes 
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2589 )

Huutokauppa - käänteisesti 
28.02.08, 15:54
Tulipahan vastaan huutokauppa, jossa alimman ainoan tarjouksen jättäjä voittaa huudon. Tarjouksen jättäminen maksaa 2 euroa, johon tuon tulotkin taitavat perustua. Löytyy täältä:

http://www.bidster.com/

Lisäksi pari vastaavaa kotimaista "huutokauppaa" löytyy valikosta Linkit-kohdasta oikealta.

Äänikortistakin kuuluu: UPS sai eilen toimitettua viallisen perille ja uusi lähti tulemaan saman tien. Menee siis ensi viikolle, että päästään koittamaan uudelleen!

Tuli tuossa ohimennen myös asenneltua Windows XP uudelleen. Vaikuttaisi nyt käynnistyvän joka kerralla, ilman kahta-kolmea uudelleenkäynnistystä. Itse asennukseen meni noin tunti, ja lisäksi toinen mokoma 89 päivityksen asennukseen ja muuhun säätöön. Tänään vielä edessä Office 2007:n ja muiden asentelu. Jospa se nyt taas hetken toimisi kunnolla.

Tänään: ?
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2621 )

Virustarkistus 
26.02.08, 15:42
Ilmainen koneen tarkistus F-Secure Online Virus Scanner -ohjelmalla. Vaatii Internet Explorerin toimiakseen, löytyy täältä:

http://support.f-secure.fi/fin/home/ols.shtml
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 2.9 / 920 )


Edellinen Seuraava