Välineurheilu on parasta urheilua 
07.08.07, 14:40
Löytyi ilmainen Nokia Sports Tracker, jolla pystyy tallentamaan omia urheilusuorituksiaan (esim. kävely, juoksu ja pyöräily) sekä tarkastelemaan tuloksia omalla puhelimellaan.

Ohjelma tallentaa myös kuljetun reitin GPS:n avulla, jonka saa siirrettyä lisäksi Google Maps -ohjelmaan. Tietysti myös huippunopeus, keskinopeus ja korkeuserot ovat tarkasteltavissa.

Yhteensopiva kaikkien Nokialaisten S60 3.0 tai 3.1 -puhelinten kanssa, joissa GPS-vastaanotin sisäänrakennettuna tai lisävarusteena. Nokia 6110 Navigator ja Nokia N95 nyt ainakin toimivat suoraan ilman ulkoista GPS-palikkaa.

Tänään: hellettä.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 2.9 / 2436 )

Lomailua kerrakseen 
06.08.07, 09:52
Lomat loppuivat ja takaisin töihin. Kyllä sitä jo tulikin loikoiltua. Helteetkin näyttävät sopivasti alkavan heti loman lopuksi, onneksi töissä on ilmastointi.

Radio Aaltokin löysi lomalla tiensä meikäläisen valikoimiin. Musiikki on mukavan leppoisaa ja tällä hetkellä soi REM. Asema kuuluu lisäksi lähes koko Suomessa: Helsinki 92,5 Mhz, Tampere 105,6 Mhz ja Turku 102,4 Mhz. Lisäksi nettiradio kuuluu esimerkiksi Winampin avulla tästä. Muut taajuudet löytyvät täältä.

Tuli hankittua myös uusi puhelin vanhan Nokia 9300:n tilalle. Tilalle tuli Nokia 6110 Navigator. Tähän mennessä ainakin olen ollut erittäin tyytyväinen. Laitteessa on kaikki mitä ainakin itse tarvitsen: puhelin, viestit, kalenteri ja täysiverinen GPS-navigaattori. Kaveri osti myös hieman myöhemmin samanlaisen moottoripyörää varten ja on ollut tyytyväinen. Suosittelen testaamaan!

Tänään: treenit.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3.1 / 2183 )

Aampupala kello 7 kannella 7 
31.07.07, 09:44
Alkaa tämän kesän kesäloma olla ehtoopuolella, joten pitää nauttia viimeisistä hetkistä. Säät ei mitään varsinaisen helteisiä ole olleet, mutta olisi voinut sataakin.

Lomalla on tullut käytyä Saksassa sekä Suomea on tullut jonkun verran kierreltyä. Pohjoisessa on tullut käytyä parikin kertaa. Vielä pitäisi Powerparkiin päästä, vähintään ainakin Särkänniemeen!

Tammerfesteillä tuli PMMP:n tytötkin vihdoin nähtyä. Vauhdikkaita olivat ja hyvinhän ne laulaa! Siinä sivussa viuhahti myös Sunrise Avenue.

Myös eri Onneloihin on tullut tutustuttua. Ensimmäisenä Turun keskviikko pari viikkoa sitten. Paikka oli pettymys, mutta taas Kouvola yllätti positiivisesti viime keskiviikkona. Kompakti paketti, missä SK-kortilla ei hinnat huimanneet. Palataan astialle loman jälkeen!

Tänään: laivalle.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2513 )

Yle ja Gramex sopimukseen 
27.06.07, 11:38
Yleisradio on vihdoinkin päässyt sopimukseen Gramexin kanssa, joten mobiili-tv on askelta lähempänä. Samassa yhteydessä myös muun muassa YleX kuuluu netin yli. Kaikki kahdeksan internetin yli kuuluvaa Ylen radiokanavaa löytyy täältä:

http://areena.yle.fi/suora/
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2359 )

Ulkomaille 
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 828 )

Tänne tekisi mieli lähteä 
14.06.07, 14:18
Tomorrowland 2007 (28.-29.7.2007), Belgia

Paul van Dyk, Bob Sinclar, Armin van Buuren, David Guetta, Roger Sanchez, Rank 1, DJ Fresh, Jeff Mills, Yahel, Markus Schulz, Astrix, Sander Kleinenberg, Airwave, Carl Craig, Luciano, Yves Deruyter, Steve Angello, Magnus, DJ Jazzy Jeff, DJ Promo, Yoji Biomehanika..

Toinen, maukkaampi vaihtoehto:
Nature One 2007 (3.-5.8.2007), Saksa, Koblenz

Armin Van Buuren, Boogie Pimps, Boris Dlugosch, Boris S., Brachiale Musikgestalter, Buddy, Calvin 2k, Calvin Rotane, Carlos G., Carl Cox, Christian Peller, Chris Hope, Chris Liebing, Ferry Corsten, Jeff Mills, Paul Van Dyk, Sven Väth..
1 kommentti ( 130 views )   |  permalink   |   ( 3 / 2878 )

Kesähitin metsästys 
13.06.07, 10:21
Jälleen odotetaan kesähitin pulpahtamista maailmalle. Viime vuonna kyseisen tittelin sai Valvomo Mikä kesä -rallatuksella.

Henkilökohtaisesti laittaisin tänä kesänä rahani likoon Tean Tytöt tykkää -biisin puolesta. Aikaisemmin Tea Hiilloste oli osana Popstarsin kautta synnytetyn Janen riveissä. Alla muutama muukin foorumeilla kesähitiksi ehdotettu rallatus:

Aksu - Ei sen niin oo väliä
Baby Alice - Mr. DJ
Danny Saucedo - Tokyo (video)
E-Type - True Believer (video)
Lissut - Pissikset
Tea - Tytöt tykkää (video)

Tänään: teatteriin.
1 kommentti ( 145 views )   |  permalink   |   ( 3 / 2924 )

Suunnistussimulaattori 
04.06.07, 11:12
Kaikkea ne koodailee, nyt nimittäin pystyy myös suunnistamaan kotikoneella ja vieläpä täysin ilmaiseksi. Itse en vielä ole päässyt kokeilemaan, mutta vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta. Kotisivut tässä: http://www.suunnistussimulaattori.net/

Numark D2 Director -soitinkin saapui Thomannilta ja tarkoitus olisi laittaa kuvia ja videopätkää jossain vaiheessa myös tänne. Ensivaikutelma ihan kohtuullinen. Denonin jälkeen napit tuntuvat jäykiltä, mutta lienee tottumiskysymys. Levyjen raahaamisen loppuminen on jälleen askeleen lähempänä!

Soittimeen on kelvannut tähän mennessä kaikki USB-muistit sekä iPod. Biisit kannattaa indeksoida Numarkin omalla Librarian-ohjelmalla, joka nopeuttaa kappaleen latauksen alle sekuntiin. Muuten latausaika on noin 5 sekuntia. Ohjelma myös luo joka kappaleesta graafisen esityksen, joka soittimen näytöllä voidaan näyttää soittamisen aikana.

Ääkköset eivät toistaiseksi näy (merkki ohitetaan kokonaan), mutta korjaus on Numarkin teknisen tuen mukaan tulossa laitteen firmware versioon 1.04 kesäkuussa. Lisää juttua soittimesta myöhemmin.

Tänään: C&C Zero Hour, treenit.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3.1 / 33 )

Perjantai ja hyvä päivä! 
01.06.07, 10:33
Perjantai ja aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta! Pitäisi jatkua koko viikonlopun yli, joten ei voi valittaa!

Jälleen löytyi hyvä ohjelma, jolla voi soitella mm. Skypellä ja keskustella Messengerillä ilmaiseksi omalla matkapuhelimella! Tukee useita puhelinmalleja. Löytyy sivulta: http://www.fring.com/.

Toissa viikolla tuli käytyä firman maksamassa seminaarissa, jossa puhujana oli Ilveksen valmentaja Sakari Pietilä. Aiheena joukkuehenki. Sovellettavissa hyvin yritysmaailmaankin, vaikka puhuja jääkiekkopainotteinen olikin. Ainakin yksi vinkki jäi mieleen ja siiryi ainakin oman elämän tuotantoon:

Anna jokaiselle päivälle mahdollisuus olla hyvä!
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 45 )

Menopeli kesäksi 
28.05.07, 10:51
Miltäpä kuulostaisi vesijetti ja mönkijä yhdistettynä? Nyt löytyy sellainenkin. Hinnasta ei tietoa, mutta tuo olisi kyllä mahtava!

Valmistajan sivut: http://www.gibbstech.co.uk/


lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2671 )


Edellinen Seuraava