Vapaa viikonloppu 
21.09.06, 23:28
Voi tätä päivittämisen autuutta. Piti tuossa ohimennen päivitellä tietokoneeseen kaikki uusimmat ajurit ja reisillehän se sitten meni. Integroidun äänikortin (SoundMax) uudet ajurit jämähtivät asennuksessa ja se oli sitten siinä. Eipä muuta kuin asensin koko Windowsin uudelleen. Olisi sen varmaankin jotenkin saanut pelastettua, mutta en jaksanut säätää. Tulipahan kone putsattua taas kerralla kuntoon. Nyt tuntuu taas pelaavan paremmin kuin hyvin.

Kohta on taas yksi viikko takana. Viikonloppuna ei pitkästä aikaa ole keikkojakaan, joten tarkoitus on suunnata ystävien kanssa mökkeilemään. Saunomista, rentoutumista, seurapelejä ja seurustelua siis tiedossa viikonloppuna. Kylmä ja huurteinen olut maistuisi. Päivän luku on kohta 18.

Huomenna: pakko saada Coca-Colaa.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3.1 / 23 )

Oi niitä aikoja 
16.09.06, 14:38
Löytyi tänään siivotessa oma tj-kalenteri (mallia 362 pv). Kyllä hymyilytti.


1 kommentti ( 104 views )   |  permalink   |   ( 3 / 2375 )

37,1 
14.09.06, 23:26
Yksi työpäivä viikonloppuun! Näillä näkymin alustavasti suunnitelmissa elokuviin katsomaan Miami Vice ja lauantaina keikka, ellen saa sitä myytyä muualle. Voisi sitä välillä viikonloppuna olla kotonakin.

Mittasin tuossa äsken myös sisäisen hehkuni. Mittari näytti 37,1 astetta plussaa, joten hieman lämpöä taitaa olla. Olo on hieman uupunut ja niskat edelleen jumissa. Johtuukohan sittenkään ikkuna auki nukkumisesta.. Huomenna olisi taas hierojakin. Voisi kysäistä onko ihan normaalia.

Avasin jääkiekkokaudenkin Ilves - Tapppara -pelillä (tulos 2-0). Eipä kovin kummoista peliä ollut, mutta Tappara pyöritti ja Ilves kävi tekemässä pari maalia. Mutta mukava oli hallilla käydä pitkästä aikaa. Tuli nähtyä yksi kaverikin, joka olisi oluetkin tarjonnut. Olisi kyllä maistunut, mutta en langennut. Päivän luku on pian 11 päivää.

Kaveri lähetti myös joukkueemme foorumilla linkin lottogeneraattoriin, jolla voi testata kauanko yhdellä rivillä lototessa menisi siihen päävoittoon. Tarvii varmaankin jatkaa työssäkäyntiä, loton varaan en enää tämän jälkeen jätä.

Huomenna: töitä, hieroja.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2726 )

Evoluutio 
13.09.06, 18:45
Keskiviikko. Eilen tuli käytyä sulkapalloa pelaamassa taas kesätauon jälkeen. Eihän siitä oikein mitään tullut, mutta tulipahan läiskittyä.



Tänään: tiskattu, päiväunet, väsymys.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 810 )

Persoonallisuustesti 
12.09.06, 16:03
Löysinpä MBnetistä joskus kauan sitten tekemäni Persoonallisuustesti-ohjelman. Kysymyksiä on 210 ja testi pohjautuu johonkin aikanaan lukiosta psykologiantunnilla saatuun persoonallisuustestiin. Tässäpä omat tulokseni prosentteina:

1.Aktiivisuus: 70,0%
2.Seurallisuus: 83,3%
3.Riskien ottaminen: 50,0%
4.Impulsiivisuus: 66,7%
5.Ekspressiivisyys: 46,7%
6.Harkintakyky: 40,0%
7.Vastuuntunto: 50,0%
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2593 )

Seitsemän tipatonta päivää 
11.09.06, 19:00
Noin vuoden tauon jälkeen pääsin jälleen pelaamaan salibandyä oikein joukkueeseen. Pelipaikka todennäköisesti tuo tuttu vasen pakki ja pelinumero ajankohtainen #2. Tänään tuli maksettua myös lisenssi. Siinä samalla tuli hoidettua tuomarilisenssikin kuntoon. Muutama tuomarointikin jo aseteltu, joten tästä se syksy- ja talvikausi taas alkaa.

Lainasin eilen The Final Cut -elokuvan. Pääosassa Robin Williams. Eipä ollut niitä parhaita leffoja, mutta kyllähän tuo nyt katsoi (lue: ei kannata lainata). Ensi vuonna tulossa myös Mrs. Doubtfire 2, jossa Williams näyttelee. Itse en kauheasti välitä, vaikka ykkösosa nyt menetteli.

Torstaina alkaa myös jääkiekon SM-liiga ja Ilves - Tappara -otteluun on firman kautta liputkin hankittu. Pakkohan se oli lippu ottaa, kun halvalla sai. Tasan viikko muuten oltu täysin ilman ruoka-, virkistys-, työnjälkeis- ja saunaolutta. Tarkoitus olisi vuoden loppuun asti olla ilman tipan tippaa. Kaverit ei usko, itse uskon. Haastan kaikki blogini lukijat mukaan. Kommentoi, jos uskallat ottaa haasteen vastaan!

Huomenna: 8, tiskausta, silittämistä.
2 comments ( 122 views )   |  permalink   |   ( 2.9 / 1060 )

Vi sitter här i Ventrilo och spelar lite Dota 
11.09.06, 18:50
Ruotsin "lahja" musiikkimaailmalle: Basshunter!


lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2436 )

Virustorjuntaa 
08.09.06, 15:09
Viikonloppu jälleen käsillä! Uusin versio tulevasta vaimostakin saapuu juna-asemalle iltapäivällä. Tähän mennessä olen joutunut palauttamaan viikonlopun jälkeen. Ilmeisesti ajavat sisään uutta ohjelmistoversiota. Itse tosin olen ollut hyvin tyytyväinen useimpiin versioihin.

Toissapäiväiset siivoukset jäivät haaveeksi, joten eilen oli otettava takaisin. Tuli pestyä pyykkiä, tiskattua, silitettyä, vaihdettua lakanat, imuroitua, pyyhittyä pölyjä sekä kasteltua kukat. Palkinnoksi itselle, hain ison pullon Pepsiä ja Twix-patukan. Tosin kumpaakaan en ole vieläkään avannut.

Tuli myös puuhasteltua tietokoneen kanssa. Yritin ladata EKS XP10:n Bison v0.91 -ohjelmistoa testimielessä, mutta Avira AntiVir -virustorjuntani ilmoitti TR/Drop.Zlob.4-troijalaisesta. Aluksi luulin että koneeseeni oli jostakin tuollainen puikahtanut, mutta latasin saman ohjelman myös kannettavallani ja sama juttu. Töissä ko. ohjelman sai ladattua myös, virustorjuntaohjelmana F-Secure Anti Virus. Kaverit latasivat myös, eikä ongelmia muilla torjuntaohjelmilla. Tulin siihen tulokseen että joko torjuntani on tosi hyvä tai sitten kyseessä on väärä hälytys.

Sähköposti Avira GmbH -yritykselle linkkeineen Bison v0.91 -ohjelmaan. Tänä aamuna saapui vastaus, joka vahvisti virheellisen ilmoituksen:

Dear Sir or Madam,

Thank you for your recent inquiry.

We could not find a virus in the attachment you have sent us. This is a false positive. We will take out the signature in one of our next updates.

We thank you for your assistance.

Attachment(s) you sent: bison_v0.91.exe
--
Freundliche Gruesse / Best regards
Avira GmbH


Eipä muuta ja oikein hauskaa viikonloppua!

Tänään: laatuaikaa, hohtokeilalua, keikka.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3.2 / 36 )

Sirdalud 2 mg 
06.09.06, 23:36
Eipä käy kateeksi niitä, joilla on useamminkin niskat niin jumissa, ettei pää käänny. Itse koin tämän tänä aamuna. Eipä auttanut muu, kuin soittaa lääkärille. Reseptiin raapustettiin lihaksia rentouttavaa- sekä tulehduskipulääkettä. Urheilu myös kiellettiin joksikin aikaa.

Syynä lienee viime viikolla parina iltana ikkuna auki nukkuminen. Niskat olivat molempina aamuina hieman kipeät, joten nyt ollaan sitten jumissa - ja kunnolla. Toivotaan että napit auttaa.

Eilen tuli käytyä Verkkokauppa.com Tampereen -myymälässä Veskassa. Liiketila oli varsin valoisa ja avara. Hieman tuotesijoittelu vaikutti olevan kesken ja yksinäisiä loosseja oli tyhjillään. Asiakaspalvelu oli todella hyvää, mutta tinkaaminen vaikutti turhalta. Suosittelen ehdottomasti.

Tyhjin käsinhän ei voinut lähteä, joten mukaan tarttui Logitech Harmony 525 -yleiskaukosäädin, jolla hintaa 69,90 rahaa. Samaan pakettiin kuuluin myös King Kong -elokuva, joten mielestäni hyvä ostos! Kyseinen kapula on myös jonkun testin voittanut (Hifi-lehti 1/06).

Kapula tunnisti kaikki laitteeni, joten suhteellisen kivuttomasti käyttöönotto sujui. Tosin Wizardin kanssa ensimmäisiä kertoja touhutessa meni reilu tunti, mutta nyt toimii. Jotakin hienosäätöä tosin tarvisi vielä tehdä.. mutta sitten joskus. Eipä tällä kertaa muuta, joten nappia huuleen ja nukkumaan. Yöt!

Huomenna: töitä, pyykinpesua, imurointia, silittämistä.
1 kommentti ( 91 views )   |  permalink   |   ( 3 / 2520 )

1000+ 
04.09.06, 16:02
Yksi viikonloppu taas takana. Tällä kertaa meni laivalla sekä Turussa juhlimassa. Laivalla oli esiintymässä Paula Koivuniemi jolta taisin saadaa öögaa, eli silmää. Todistusaineistona kuva vasemmalla! Turussa tuli käytyä Börsin yökerhossa. Hotellin asiakkaana ei myöskään jonoissa tarvinut odotella. Hauskaa siis oli, eikä alkoholiinkaan tarvitse hetkeen tutustua.

Ostin kaupasta tänään Lordi-colaa. Eipä ole paljon lapsille kerrottavaa, sitä samaa vaikuttaa olevan kuin muutenkin. Tillverkare Olvi Oyj, Iisalmi. Kävijälaskurikin pyörähti tuhannen paremmalle puolelle. Siinäpä tarinaa tälle päivälle, nyt urheilemaan!

Tänään: salibandyä, lakanoiden vaihto, pyykin pesu, salibandyä.
2 comments ( 89 views )   |  permalink   |   ( 1.5 / 64 )


Edellinen Seuraava