Cleaner 
12.09.07, 15:11
Renny Harlinilta tulossa teattereihin uusi elokuva - Cleaner. Trailerin perusteella vaikuttaa hyvältä! Myös kriitikot ovat jo kehuneet uusinta elokuvaa. Josko tästä Rennyn ura uuteen nousuun? Rooleissa nähdään mm. Samuel L. Jackson sekä Ed Harris. Poliisin roolissa nähdään myös Peter Franzén.

Katso traileri tästä.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2186 )

Fat Pipe Wiz 27 
11.09.07, 13:13
Salibandykauden alku lähestyy ja uusi maila hankittu. Kaupasta löytyi Fat Pipen mallistosta Wiz 27. Varsi on ovaali ja hiilikuitua. Yhdet harjoitukset höntsänneenä tuntuu parhaalta mailalta ikinä.

Numark D2 Director on myös saanut firmware päivityksen versioon 1.07. Samalla Librarian päivittyi versioon 1.33. Uutena ominaisuutena muun muassa Key Lock sekä bpm-tiedon tallennus kappaleen soiton yhteydessä. Lataa päivitys suoraan Numarkin sivuilta tästä.

Tänään: aurinko paistaa.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3.1 / 1848 )

Big Brother 
31.08.07, 13:39
Taas on yksi viikko takana ja meni hieman sairastellessa, mutta nyt alkaa jo helpottaa! Syksyn tullen myös uusia sarjoja alkanut, joista ainakin Jerichoa on tullut seurattua, myös Dexter vaikuttaa ihan kelvolliselta.

Big Brotherkin alkoi ja ei kovin vanhaa porukkaa tällä kertaa. Saisivat antaa taas läjän alkoholia niin alkaisi tapahtumaan! Melko hyvin näytti IRC-Galleriassakin olevan kilpailijat edustettuina. Jos satut tietämään lisää, niin pistähän kommenttia niin lisätään nekin! Alla linkit:

Heli (^_Heli_^)
Kadi (MissEstonia)
Maria
Maxine
Piia (raybunny)
Satu (satumainen)
Tiina

Aki
Einari (eino1suuri)
Henri (KuuKi)
Jarkko
Sauli (-zalee-)
Timo (FuckBuddy)

Tänään: siivouspäivä, keikka.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2668 )

Suomen paras vuoristorata 
13.08.07, 12:41
Äkkilähtö Alahärmään ja PowerParkiin kannatti. Keli tosin oli hieman kosteahko, mutta eipähän tarvinnut jonotella laitteisiin. Suosittelen ehdottomasti käymään!

Paikka oli todella siisti ja hinnatkin kohtuulliset. Koko päivän laitemaksu 27 euroa sisälsi sisäänpääsyn ja hukkumisenestotarran. Hampurilaisateria noin 6 euron hintaan oli mielestäni myös kohtuullinen. Pehmis kastikkeella -indeksin mukaankin (2,20) hinnat olivat kohdillaan.

Parasta olivat kuitenkin laitteet. Paras kaikista oli ehdottomasti puuvuoristorata Thunderbird, joka on ihan varmasti tähän astisista Suomen paras. Kyyti oli todella loistava! Myöskään toinen vuoristorata Cobra ei pettänyt! Kummitusjunakin oli interaktiivinen laserammuntoineen. Loistava paikka, ensi kesänä uudelleen!

Tänään: treenit.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2813 )

Välineurheilu on parasta urheilua 
07.08.07, 14:40
Löytyi ilmainen Nokia Sports Tracker, jolla pystyy tallentamaan omia urheilusuorituksiaan (esim. kävely, juoksu ja pyöräily) sekä tarkastelemaan tuloksia omalla puhelimellaan.

Ohjelma tallentaa myös kuljetun reitin GPS:n avulla, jonka saa siirrettyä lisäksi Google Maps -ohjelmaan. Tietysti myös huippunopeus, keskinopeus ja korkeuserot ovat tarkasteltavissa.

Yhteensopiva kaikkien Nokialaisten S60 3.0 tai 3.1 -puhelinten kanssa, joissa GPS-vastaanotin sisäänrakennettuna tai lisävarusteena. Nokia 6110 Navigator ja Nokia N95 nyt ainakin toimivat suoraan ilman ulkoista GPS-palikkaa.

Tänään: hellettä.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 2.9 / 2436 )

Lomailua kerrakseen 
06.08.07, 09:52
Lomat loppuivat ja takaisin töihin. Kyllä sitä jo tulikin loikoiltua. Helteetkin näyttävät sopivasti alkavan heti loman lopuksi, onneksi töissä on ilmastointi.

Radio Aaltokin löysi lomalla tiensä meikäläisen valikoimiin. Musiikki on mukavan leppoisaa ja tällä hetkellä soi REM. Asema kuuluu lisäksi lähes koko Suomessa: Helsinki 92,5 Mhz, Tampere 105,6 Mhz ja Turku 102,4 Mhz. Lisäksi nettiradio kuuluu esimerkiksi Winampin avulla tästä. Muut taajuudet löytyvät täältä.

Tuli hankittua myös uusi puhelin vanhan Nokia 9300:n tilalle. Tilalle tuli Nokia 6110 Navigator. Tähän mennessä ainakin olen ollut erittäin tyytyväinen. Laitteessa on kaikki mitä ainakin itse tarvitsen: puhelin, viestit, kalenteri ja täysiverinen GPS-navigaattori. Kaveri osti myös hieman myöhemmin samanlaisen moottoripyörää varten ja on ollut tyytyväinen. Suosittelen testaamaan!

Tänään: treenit.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3.1 / 2183 )

Aampupala kello 7 kannella 7 
31.07.07, 09:44
Alkaa tämän kesän kesäloma olla ehtoopuolella, joten pitää nauttia viimeisistä hetkistä. Säät ei mitään varsinaisen helteisiä ole olleet, mutta olisi voinut sataakin.

Lomalla on tullut käytyä Saksassa sekä Suomea on tullut jonkun verran kierreltyä. Pohjoisessa on tullut käytyä parikin kertaa. Vielä pitäisi Powerparkiin päästä, vähintään ainakin Särkänniemeen!

Tammerfesteillä tuli PMMP:n tytötkin vihdoin nähtyä. Vauhdikkaita olivat ja hyvinhän ne laulaa! Siinä sivussa viuhahti myös Sunrise Avenue.

Myös eri Onneloihin on tullut tutustuttua. Ensimmäisenä Turun keskviikko pari viikkoa sitten. Paikka oli pettymys, mutta taas Kouvola yllätti positiivisesti viime keskiviikkona. Kompakti paketti, missä SK-kortilla ei hinnat huimanneet. Palataan astialle loman jälkeen!

Tänään: laivalle.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2512 )

Yle ja Gramex sopimukseen 
27.06.07, 11:38
Yleisradio on vihdoinkin päässyt sopimukseen Gramexin kanssa, joten mobiili-tv on askelta lähempänä. Samassa yhteydessä myös muun muassa YleX kuuluu netin yli. Kaikki kahdeksan internetin yli kuuluvaa Ylen radiokanavaa löytyy täältä:

http://areena.yle.fi/suora/
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2359 )

Ulkomaille 
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 828 )

Tänne tekisi mieli lähteä 
14.06.07, 14:18
Tomorrowland 2007 (28.-29.7.2007), Belgia

Paul van Dyk, Bob Sinclar, Armin van Buuren, David Guetta, Roger Sanchez, Rank 1, DJ Fresh, Jeff Mills, Yahel, Markus Schulz, Astrix, Sander Kleinenberg, Airwave, Carl Craig, Luciano, Yves Deruyter, Steve Angello, Magnus, DJ Jazzy Jeff, DJ Promo, Yoji Biomehanika..

Toinen, maukkaampi vaihtoehto:
Nature One 2007 (3.-5.8.2007), Saksa, Koblenz

Armin Van Buuren, Boogie Pimps, Boris Dlugosch, Boris S., Brachiale Musikgestalter, Buddy, Calvin 2k, Calvin Rotane, Carlos G., Carl Cox, Christian Peller, Chris Hope, Chris Liebing, Ferry Corsten, Jeff Mills, Paul Van Dyk, Sven Väth..
1 kommentti ( 130 views )   |  permalink   |   ( 3 / 2877 )


Edellinen Seuraava