Pojat on poikia 
09.05.07, 12:55
Tuli vietettyä pari päivää TAYS:ssa tutkimuksissa. Eipä voi muuta kuin kehua sairaalaa ja mukavaa henkilökuntaa. Sain itse ainakin todella hyvän ja ammattimaisen kuvan. Kaikki mitä luvattiin tehtiin ja vielä uskomattoman nopeasti. Kiitos!

Uusi harrastuskin hyvin todennäköisesti alkamassa. Sitä on aina ollut kiinnostunut tekniikasta ja näpertelystä, joten tarkoituksena olisi hankkia lennokki. Tällä hetkellä kaksi varteenotettavinta vaihtoehtoa lienevät sähkömoottoriset GWS Beaver tai saman valmistajan siivekeellinen E-starter. Molemmat ARF-paketteja, joten kone tulee ensin koota itse, ennen tonttiin ajoa. Kuvia ja muuta tulossa myöhemmin, kunhan saan koneen hankittua.

Yksityislentolupakirjakin (PPL) on ollut haaveena jo pienestä, mutta katsoo nyt ensin kuinka ilmailukärpänen puraisee noiden lennokkien kanssa. Uusia levyjäkin tullut.

Huomenna: Euroviisujen semifinaali!
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2458 )

Eurovision-valmistelut 
25.04.07, 23:27
Löytyi puolivahingossa mielenkiintoinen päiväkirja Euroviisujen rakentelusta. Aikamoinen valo- ja videoshow luvassa!

Tuskin siis tarvitsee Suomen hävetä isännyyttä ainakaan viisu-areenan visuaalisella puolella. Pelkästään valojen ja videoiden pyörittämiseen hupenee 1 537 350 wattia. Kaiken tämän pyörittämiseen tarvitaan 30 henkilöä ja kuusi valopöytää.

Liikkuvat valot toimittaa tsekkiläinen Robe. Gobot näihin puolestaan (300 kpl) tulevat ruotsalalaiselta Beaconilta. Myös kotimainen Fogscreen on edustettuna, joka muuten löytyy ensi kesästä lähtien myös Linnanmäen kummitusjunasta. Lue lisää Euroviisujen rakentamisesta kuvien kanssa alla olevasta linkistä!

http://www.eurovisiondiary.com/
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2497 )

Päivitys 
19.04.07, 15:18
Blogin ohjelmisto päivitetty. Samalla tuli siivoiltua turhia linkkejä ja sivuja pois. Totesin myös että Pokerihuoneen mainos on myös todella ruma ja hanurista, joten sai lähteä.

Jos pokeri kiinnostaa, niin Pokerihuoneella on päivittäin useita ilmaisia freeroll-turnauksia, joita tulee itsekin tahkottua. Kirjautuminen helppoa ja nopeaa. Toimii myös selaimella. Alla lisäksi muutamia liittymistarjouksia, josta valita (bonuskoodi suluissa):

25€ bonus pelitilille, kun 500 VIP-pistettä (KERBA25)
50€ bonus pelitilille, kun 1000 VIP-pistettä (KERBA50)
100€ bonus pelitilille, kun 2000 VIP-pistettä (KERBA100)

Uuden käyttäjän on talletettava koko summa saadakseen 100% takaisin. Liittymistarjous voimassa näillä linkeillä 31.12.2008 asti.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2787 )

Pokeria, lonkero ja elokuvia 
18.04.07, 12:30
Mitään kirjanpitoa jaksanut eilen tehdä. Sen sijaan pelasin pokeria voitokkaasti, join lonkeron ja lainasin pari 1,5 tunnin leffaa. Siinä sivussa tuli lisäksi päivitettyä Silent Hunter 4 versioon 1.2. Päivitys löytyy Ubisoftin palvelimelta.

Ensimmäinen katsomani leffa oli Crank, jota voin kyllä pituutensa ja vauhtinsa puolesta todellakin suositella! Kaveri saa kiinalaista höpöhöpö -ainetta piikillä niskaansa joka vie hengen tunnissa. Prosessia saa hidastettua veren adrenaliinia nostamalla, joten meno on sen mukaista!

Toinen raina oli Ruotsalainen Säg att du älskar mig. Aiheeltaan huomattavasti raskaampi, kuin äijämäinen Crank. Onko teininä eläminen oikeasti noin raskasta? Tekniseltä kannalta leffan kuvanlaatu ei mielestäni DVD-tasolle päässyt - aivan kuin leffa olisi ollut kuvattu kotivideokameralla. Suosittelen joka tapauksessa.

Tänään: salibandy-höntsyt.
lisää kommentti ( 1 view )   |  permalink   |   ( 2.9 / 1006 )

AdSense 
17.04.07, 15:29
Tuntuu kesä tulevan hyvällä vauhdilla! Pari päivää on saanut nautiskella lämmöstä oikein urakalla. Viikonloppuna pitäisi vaihtaa kesärenkaat ja käyttää auto pesussa.

Löytyi hyvä uutisia keräävä linkkisivusto, johon on koottu uutisia useista eri lähteistä. Käy kurkkaamassa osoitteesta http://ampparit.com/.

Liityin eilen Google AdSense -ohjelmaan. Tuolla saa omalle sivulleen mainoksia ja jos joku niistä kiinnostuu, kerääntyy jonkun verran mainostuloja. Epäilen kuitenkin, ettei blogini kuitenkaan niin mielenkiintoinen ole, että tuolla rikastumaan pääsee. Raportoin kuinka rahat kilisevät.

Tänään: leffa, kirjanpito.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 2.9 / 2444 )

Tuotantoon... 
12.04.07, 11:07
Kävin eilen katsomassa Urpo Lahtisesta kertovan Lehtikeisarin TTT:ssa. Itse en Lahtisesta tiennyt juuri mitään muuta kuin että perusti aikanaan Hymy-lehden. Esityksessä ei niin kauheaa ryysistä ollut: katsomo oli noin puolillaan.

Näytelmä oli hieman pettymys, mutta jos jotain hyvää pitää sanoa niin lavatekniikka ja lavastus oli jälleen kerran loistavaa katsottavaa. Näyttelijätkin hoitivat kyllä hommansa erinomaisesti, mutta jotenkin jäi fiilis, että jotain tästä nyt puuttuu.

Luin Hymyn historiaa lehden nettisivuilta ja ainakin tuon perusteella olisi ollut aineksia parempaankin. Vaikka kyllähän näytelmässä näin jälkeenpäin ajatellen paljon käsiteltiinkin. Ehkä näytös olisi ollut parempi, jos olisi taustat olleet paremmin tiedossa jo etukäteen. Näillä eväillä en voi ainakaan itse suositella.

Huomenna: Fuckfest 2.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2226 )

Dip dip 
24.03.07, 02:53
Dippaajan ilta. "Saanko oksentaa? Muaki oksettaa." Hahaha Öööä. Mä oon pihaklla. Dippaajan arkea.

Todella hauska ilta. Eipä tule hetkeen mieleen reissua, josssa dippaus olisi olluit näin läsnä. Taidan dipata, tai ehkä en sittenkä'n. Halpa taksi, 23 rahaa. Lähes ilmaista.

Fevee, the Fever. Yök. Nyt nukkuun
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2181 )

Todella hyvää viiniä! 
23.03.07, 22:01
Humalassa. Helsingissä. Korjausnappulaa ei saa käyttää. Kohta suuntana Fever tai joku muu, anna mää näytän. Todella hyvää viiniä! Kirjoitan taas, kunhan palataab kaupungista. Vi ovoi olla aika muusissa kaveri. :D
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2572 )

Levyjä 
14.03.07, 13:22
Viikonloppu meni erittäin mukavasti Himoksella kaveriporukalla saunoessa, pokeria pelatessa ja juhliessa. Apulantakin veti lauantaina perushyvän keikan! Himosareenaa suosittelen, oli erittäin hieno paikka!

Tullut pitkästä aikaa taas leffojakin vuokrattua. Tällä viikolla Makuunin valikoimista tarttunut mukaan The Sentinel, Jekyll+Hyde sekä Paholainen pukeutuu Pradaan. Ihan katsottavia kaikki, tosin Jekyll + Hyde ei kovin kummoinen ollut.

Kaveri suositteli uutta selaimella pelattavaa verkkopeliä nimeltä Travian. Travian on selainpohjainen peli, jossa taistellaan tuhansia muita pelaajia vastaan rakentaen samalla omaa valtakuntaa. Suomeen rantautunut vasta hiljattain, joten mukaan vain! Löytyy osoitteesta: http://www.travian.fi/

Tuli ostettua myös uusia levyjä eilen:

PMMP - Kuulkaas enot! (2003)
PMMP - Kovemmat kädet (2005)
PMMP - Leskiäidin tyttäret (2006)

Tänään: aurinko paistaa.
1 kommentti ( 76 views )   |  permalink   |   ( 3 / 2650 )

Himokselle 
07.03.07, 14:34
Viikonlopuksi Himokselle kaveriporukalla! Lauantaina Himosareenalla esiintymässä Apulanta, jota myös katsomaan. Sunnuntain kotiinpaluu lienee tämännäköinen:



Tänään: junailua, laatuaikaa.
1 kommentti ( 71 views )   |  permalink   |   ( 3 / 2900 )


Edellinen Seuraava