Kesähitin metsästys 
13.06.07, 10:21
Jälleen odotetaan kesähitin pulpahtamista maailmalle. Viime vuonna kyseisen tittelin sai Valvomo Mikä kesä -rallatuksella.

Henkilökohtaisesti laittaisin tänä kesänä rahani likoon Tean Tytöt tykkää -biisin puolesta. Aikaisemmin Tea Hiilloste oli osana Popstarsin kautta synnytetyn Janen riveissä. Alla muutama muukin foorumeilla kesähitiksi ehdotettu rallatus:

Aksu - Ei sen niin oo väliä
Baby Alice - Mr. DJ
Danny Saucedo - Tokyo (video)
E-Type - True Believer (video)
Lissut - Pissikset
Tea - Tytöt tykkää (video)

Tänään: teatteriin.
1 kommentti ( 145 views )   |  permalink   |   ( 3 / 3010 )

Suunnistussimulaattori 
04.06.07, 11:12
Kaikkea ne koodailee, nyt nimittäin pystyy myös suunnistamaan kotikoneella ja vieläpä täysin ilmaiseksi. Itse en vielä ole päässyt kokeilemaan, mutta vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta. Kotisivut tässä: http://www.suunnistussimulaattori.net/

Numark D2 Director -soitinkin saapui Thomannilta ja tarkoitus olisi laittaa kuvia ja videopätkää jossain vaiheessa myös tänne. Ensivaikutelma ihan kohtuullinen. Denonin jälkeen napit tuntuvat jäykiltä, mutta lienee tottumiskysymys. Levyjen raahaamisen loppuminen on jälleen askeleen lähempänä!

Soittimeen on kelvannut tähän mennessä kaikki USB-muistit sekä iPod. Biisit kannattaa indeksoida Numarkin omalla Librarian-ohjelmalla, joka nopeuttaa kappaleen latauksen alle sekuntiin. Muuten latausaika on noin 5 sekuntia. Ohjelma myös luo joka kappaleesta graafisen esityksen, joka soittimen näytöllä voidaan näyttää soittamisen aikana.

Ääkköset eivät toistaiseksi näy (merkki ohitetaan kokonaan), mutta korjaus on Numarkin teknisen tuen mukaan tulossa laitteen firmware versioon 1.04 kesäkuussa. Lisää juttua soittimesta myöhemmin.

Tänään: C&C Zero Hour, treenit.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 125 )

Perjantai ja hyvä päivä! 
01.06.07, 10:33
Perjantai ja aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta! Pitäisi jatkua koko viikonlopun yli, joten ei voi valittaa!

Jälleen löytyi hyvä ohjelma, jolla voi soitella mm. Skypellä ja keskustella Messengerillä ilmaiseksi omalla matkapuhelimella! Tukee useita puhelinmalleja. Löytyy sivulta: http://www.fring.com/.

Toissa viikolla tuli käytyä firman maksamassa seminaarissa, jossa puhujana oli Ilveksen valmentaja Sakari Pietilä. Aiheena joukkuehenki. Sovellettavissa hyvin yritysmaailmaankin, vaikka puhuja jääkiekkopainotteinen olikin. Ainakin yksi vinkki jäi mieleen ja siiryi ainakin oman elämän tuotantoon:

Anna jokaiselle päivälle mahdollisuus olla hyvä!
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 141 )

Menopeli kesäksi 
28.05.07, 10:51
Miltäpä kuulostaisi vesijetti ja mönkijä yhdistettynä? Nyt löytyy sellainenkin. Hinnasta ei tietoa, mutta tuo olisi kyllä mahtava!

Valmistajan sivut: http://www.gibbstech.co.uk/


lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2767 )

Radio KLF 
24.05.07, 12:21
Kesäkuun ensimmäinen päivä tapahtuu muutakin kuin tupakoinnin loppuminen ravintoloissa. Radio KLF aloittaa samaisena päivänä lähetyksensä nyt myös Tampereella ja Turussa!

Taajuudet: Helsinki 100,0 MHz, Tampere 101,6 MHz, Turku 93,8 MHz sekä Internet-stream tästä.

Eilen tuli käytyä Onnelassa KLF kesäklubin Tampereen avajaisissa kaverin syntymäpäivää juhlistamassa. Lavalla oli Movetron alkuperäisen vokalistin voimin ja kyllähän toimii edelleen - hyvin se veti! Lyhyessä setissä kuultiin Prinssi, Flavio, Ristinolla, Alla koivupuun ja Romeo & Julia. Kyllähän se ysäri näytti toimivan nykynuoreenkin! Hienoa, näitä lisää!

Onnela muuten näyttää hieman uudistuvan. Alakerran rokkipuoli oli kokonaan remontissa sekä Disco-puolelle oli tullut ilmeisesti VIP-alue.

Tänään: pyykin pesua.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2909 )

Sijoita musiikkiin 
11.05.07, 10:03
Sektori.com uutisista sattui silmään mielenkiintoinen sivusto, jonne artistit voivat laittaa musiikkiaan jaettavaksi, saada oma levy ja ansaita. Sivuston jippo on siinä, että kuka tahansa artistin musiikista pitävä voi osallistua artistin rahoittamiseen vähintään $10 investoinnilla.

Kun artisti saa 5000 ihmistä vakuuttumaan hengentuotteestaan, sivusto hankkii tuottajan sekä studion levyn tekemistä varten ja näin syntyy artistin oma levy! Levy toimitetaan kaikille niille, jotka ovat artistiin uskoneet - jokaista sijoittamaasi $10 kohden yksi levy!

Eikä siinäkään vielä kaikki. Artistin mainostuloista ja keikkatuloista jaetaan osuudet sijoituksen mukaan. Lue lisää SellaBandin sivuilta http://www.sellaband.com/.

Tänään: tiskausta, keikka.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 3013 )

Pojat on poikia 
09.05.07, 12:55
Tuli vietettyä pari päivää TAYS:ssa tutkimuksissa. Eipä voi muuta kuin kehua sairaalaa ja mukavaa henkilökuntaa. Sain itse ainakin todella hyvän ja ammattimaisen kuvan. Kaikki mitä luvattiin tehtiin ja vielä uskomattoman nopeasti. Kiitos!

Uusi harrastuskin hyvin todennäköisesti alkamassa. Sitä on aina ollut kiinnostunut tekniikasta ja näpertelystä, joten tarkoituksena olisi hankkia lennokki. Tällä hetkellä kaksi varteenotettavinta vaihtoehtoa lienevät sähkömoottoriset GWS Beaver tai saman valmistajan siivekeellinen E-starter. Molemmat ARF-paketteja, joten kone tulee ensin koota itse, ennen tonttiin ajoa. Kuvia ja muuta tulossa myöhemmin, kunhan saan koneen hankittua.

Yksityislentolupakirjakin (PPL) on ollut haaveena jo pienestä, mutta katsoo nyt ensin kuinka ilmailukärpänen puraisee noiden lennokkien kanssa. Uusia levyjäkin tullut.

Huomenna: Euroviisujen semifinaali!
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2556 )

Eurovision-valmistelut 
25.04.07, 23:27
Löytyi puolivahingossa mielenkiintoinen päiväkirja Euroviisujen rakentelusta. Aikamoinen valo- ja videoshow luvassa!

Tuskin siis tarvitsee Suomen hävetä isännyyttä ainakaan viisu-areenan visuaalisella puolella. Pelkästään valojen ja videoiden pyörittämiseen hupenee 1 537 350 wattia. Kaiken tämän pyörittämiseen tarvitaan 30 henkilöä ja kuusi valopöytää.

Liikkuvat valot toimittaa tsekkiläinen Robe. Gobot näihin puolestaan (300 kpl) tulevat ruotsalalaiselta Beaconilta. Myös kotimainen Fogscreen on edustettuna, joka muuten löytyy ensi kesästä lähtien myös Linnanmäen kummitusjunasta. Lue lisää Euroviisujen rakentamisesta kuvien kanssa alla olevasta linkistä!

http://www.eurovisiondiary.com/
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2590 )

Päivitys 
19.04.07, 15:18
Blogin ohjelmisto päivitetty. Samalla tuli siivoiltua turhia linkkejä ja sivuja pois. Totesin myös että Pokerihuoneen mainos on myös todella ruma ja hanurista, joten sai lähteä.

Jos pokeri kiinnostaa, niin Pokerihuoneella on päivittäin useita ilmaisia freeroll-turnauksia, joita tulee itsekin tahkottua. Kirjautuminen helppoa ja nopeaa. Toimii myös selaimella. Alla lisäksi muutamia liittymistarjouksia, josta valita (bonuskoodi suluissa):

25€ bonus pelitilille, kun 500 VIP-pistettä (KERBA25)
50€ bonus pelitilille, kun 1000 VIP-pistettä (KERBA50)
100€ bonus pelitilille, kun 2000 VIP-pistettä (KERBA100)

Uuden käyttäjän on talletettava koko summa saadakseen 100% takaisin. Liittymistarjous voimassa näillä linkeillä 31.12.2008 asti.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2881 )

Pokeria, lonkero ja elokuvia 
18.04.07, 12:30
Mitään kirjanpitoa jaksanut eilen tehdä. Sen sijaan pelasin pokeria voitokkaasti, join lonkeron ja lainasin pari 1,5 tunnin leffaa. Siinä sivussa tuli lisäksi päivitettyä Silent Hunter 4 versioon 1.2. Päivitys löytyy Ubisoftin palvelimelta.

Ensimmäinen katsomani leffa oli Crank, jota voin kyllä pituutensa ja vauhtinsa puolesta todellakin suositella! Kaveri saa kiinalaista höpöhöpö -ainetta piikillä niskaansa joka vie hengen tunnissa. Prosessia saa hidastettua veren adrenaliinia nostamalla, joten meno on sen mukaista!

Toinen raina oli Ruotsalainen Säg att du älskar mig. Aiheeltaan huomattavasti raskaampi, kuin äijämäinen Crank. Onko teininä eläminen oikeasti noin raskasta? Tekniseltä kannalta leffan kuvanlaatu ei mielestäni DVD-tasolle päässyt - aivan kuin leffa olisi ollut kuvattu kotivideokameralla. Suosittelen joka tapauksessa.

Tänään: salibandy-höntsyt.
lisää kommentti ( 1 view )   |  permalink   |   ( 2.9 / 1097 )


Edellinen Seuraava