Hyvältä näyttää!

Kylläpä se aika rientää kun on mukavaa! Hommat on edenneet hyvällä vauhdilla aikataulussa ja tällä hetkellä keittiön kalusteita asennetaan. Lisäksi laatoitukset loppusuoralla. Kunhan LVI-osasto ehtii työmaalle asentamaan seinä-WC -koneiston niin saadaan laatoituksetkin loppuun.

Kelit suosivat sopivasti ja itselle jätetty ulkomaalaus saatiin päärakennuksen osalta lähes valmiiksi reilussa viikossa. Sokkelin maalaus vuorossa seuraavaksi. Maalina käytettiin Tikkurilan Ultra Classicia ja päävärinä Riekko (Q848) ja tehosteena Noki (Q841). Aluksi mietittiin RR23:a tehostevärinä kuten katto ja muutkin peltiosat. Tuo kuitenkin näytti häiritsevän sinertävältä, joten päädyttiin kuitenkin tummempaan.

Alla vertailun vuoksi vielä tehostevärin testimaalaukset. Vasemmalla tummempi Q841 (Noki) ja oikealla RR23.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.