Boten Anna 
04.08.06, 04:18
Bulgariasta palattu hengissä ja ruskettuneena takaisin! Loistava reissu ja viikko oli riittävästi. Kaksi olisi ollut liikaa, ainakin itselle. Lomaakin vielä jäljellä reilu viikko! Nyt nukkumaan ja herätessä lisää reissusta! Zzzz.


lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 99 )

Bulgaria, Golden Sands! 
27.07.06, 10:45
Lähtö noin tunnin päästä lentokentälle! Ilma on loistava, kaverikin saapui juuri laukkuineen ja suuntana seuraavaksi terassi. Kyytiä odotellessa!

Palaillaan viikon päästä astialle!
1 kommentti ( 93 views )   |  permalink   |   ( 3 / 3010 )

Loma! 
21.07.06, 15:30
Eiköhän tämä työpäivä ollut tässä! Vielä jos työkaverit kävisi hyvästelemässä ja sitte loma voi alkaa! Aluksi suunta kohti kotia hakemaan tavarat, jonka jälkeen kohti juna-asemaa. Helsinkiin näin aluksi! Taidan joutua yhden oluen nuolaisemaan. Adios amigos!


"Näin se kesäloma toimii" -Matti ja Teppo
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 1026 )

Kaksi päivää 
20.07.06, 09:55
Enää kaksi päivää kesäloman alkuun! Suuntana Helsinki ja Espoo näin alkuun. Tarkoitus olisi käydä ainakin Korkeasaaressa ja Suomenlinnassa. Bulgarian reissukin lähestyy!

Eilen meni myös poikuus. Tuli nimittäin käytyä katsomassa elämäni ensimmäinen Veikkausliigan ottelu. Kaveri oli saanut töistään ilmaislippuja ja niitähän mentiin porukalla käyttämään. Vastakkain olivat Tampere United ja HJK.

Sisälle pääsimme noin 10 minuuttia pelin alkamisen jälkeen. Mitään mullistavaa ei ensimmäisellä puoliajalla juuri tapahtunut. Mitä nyt yksi ylärima ja muutama maalipaikka molemmille. Erätauon lähestyessä, alkoi kahvi- ja makkarahammasta kolottamaan.

Erätauolla ei auttanut muu, kuin siirtyä jonottamaan noin 5000 muun ihmisen kanssa makkarakioskille. Makkaranhimo oli lähes sietämätön. Viimein 10 min jonottelun jälkeen, lähes tiskillä, yksi myyjistä pyyhkäisi paikalle ja pyyhki kahvin ja makkaran pois listalta. Great! Ei muuta kuin uuteen jonoon ja odottelemaan lisää. Tässä välissä oli erätaukokin jo loppunut. Viimein saimme kahvit ja makkaramme jotka söimme ja valuimme uudelleen katsomoon.

Palattuamme katsomoon, hämmästys oli suuri. Tuona aikana HJK oli tehnyt kaksi maalia! Eipä siinä auttanut kuin naureskella hyvää tuuriamme. Loppupeli tuntui menevän potkiessa ja meidän hytistessä katsomossa (ilma oli todella viileä). Ottelussa tuli pari minuuttia lisäaikaa ja loppuvihellus. Oliko tää nyt tässä? HJK siis voitti vieraissa 0-2.

Sitten asiasta viidenteen. Laitoin myytäväksi Huuto.nettiin Trainz 2006 -simulaattorin. Huudon voittanut sälli väitti, ettei OP:n automaatti huoli tilinumeroitani, toimitin näitäkin kaksi. Antoi vieläpä palautteen: "antoi väärän tilinumeron en pystynyt maksaan huutoani". Omaan jakeluun ei ihan mahdu, että annan väärät tilinumerot maksua varten.. Tulipahan sitten tälläinenkin vastaan.

Kaikki sähköpostit voi lukea täältä: Huuto.net sähköpostit.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 753 )

Busted! 
15.07.06, 13:14

lisää kommentti   |  permalink   |   ( 2.8 / 3010 )

Kynnet 
12.07.06, 11:15
Tammerfest! Kaveri tulossa Turusta tyttöystävineen juhlimaan, joten seuraksi pitäisi mennä. Mitään suunnitelmia ei ole, mutta keskustorilla avajaiset 19.30 alkaen FestBabe -finaalilla höystettynä. Ainakin huomiseksi vaikuttaisi tulevan yksi normipäivä.

Töissä parin sermin takana on joku jolla kasvaa kynnet ilmeisesti päivässä leikkuupituuteen. Tässä on pari päivää tultu kuunneltua kynsisaksien napsuttelua ja tuntuu että sitä leikattavaa vain riittää päiviksi. Tai sitten se leikkaa työkavereidenkin kynnet. Voihan sillä olla sivubisneksenä oma kynsihoitolakin tuolla. Tarvii pian vielä mennä katsomaan. ;)

Tänään: ehkä splättistä, Tammerfest.
2 comments ( 82 views )   |  permalink   |   ( 3 / 2902 )

Mentäiskös muuten kahville? 
10.07.06, 10:13
Yksi viikonloppu taas takana ja uusi viikko edessä. Saunottiin, syötiin ja juotiin. Tuli testattua lauantaina uusi Tempo Terrace ja oli varsin mukava paikka. Loistava viikonloppu siis jälleen kerran! Työviikko alkoi kahvittelun merkeissä työkaverin sähköpostilla:

"Pelasin tuossa muuten eilen taas GTA San Andreasta. Oletteko huomanneet, että kyseisessä pelissä on seksikaupoissa aivan käsittämättömän huonot valikoimat? Mainos ulkona totesi, että Videos and Toys, mutta ainoa jälkimmäisen kategorian edustaja oli sellainen Mies ja alaston ase ykkösessä esitelty moottorisahan ja jonkun risteytys. Mitä videoihin tuli, niin puolet valikoimasta koostui Hamster Love 2 videosta. En sikäli, että olisin mitään ostoksia tehnyt (varsinkin, kun satuin heti sisälle päästyäni tappamaan myyjän kiikarikiväärillä), mutta miten tuollainen firma voi pärjätä kovassa globaalissa kilpailussa? Tuo peli opettaa vääränlaista maailmankuvaa meille lapsille. Se pitäisi kieltää.

Mentäskös muuten kahville?"
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2911 )

500 vierailua 
05.07.06, 15:38
Blogilla on koko olemassaolon aikana ollut yhteensä 500 kävijää! Vierailuista on omia varmasti ainakin puolet ja itse taisin olla tuo viidessadas (yllättäen), joten eipä tuo nyt niin suuri saavutus ole. Olipahan ainakin joku syy kirjoittaa.

Sain viikonloppuna keikalla ollessani pari ennakkonäytöslippua She's the Man -leffaan, jota pitäisi tänään mennä katsomaan. Romanttinen komedia ei kuulosta yhtään hyvältä, mutta jos sitä terassin kautta menisi katsomaan, niin voi leffakin parantua. Eipähän ainakaan ole ennakko-odotuksia. Kaverin piti tulla mukaan, mutta jalkapallon vuoksi teki sivuluisun (=oharit). Koitan saada jonkun mukaan.

Kommentointi on ollut kovin hiljaista, joten pistetäänpä kysymys ilmoille. Mikä on paras terassijuoma? Itse kallistun tuohon kuivaan Crowmore-siideriin jäillä. Alla aiheeseen liittyvä videopätkä.Tänään: kesälomaan 2.5 viikkoa.
1 kommentti ( 68 views )   |  permalink   |   ( 3 / 97 )

Liittymä 
30.06.06, 11:12
Näin helppoa on Yhdysvaltalaisen AOL:n tarjoaman internet-yhteyden irtisanominen.


lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2633 )

Linkkejä 
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2678 )


Edellinen Seuraava