Mentäiskös muuten kahville? 
10.07.06, 10:13
Yksi viikonloppu taas takana ja uusi viikko edessä. Saunottiin, syötiin ja juotiin. Tuli testattua lauantaina uusi Tempo Terrace ja oli varsin mukava paikka. Loistava viikonloppu siis jälleen kerran! Työviikko alkoi kahvittelun merkeissä työkaverin sähköpostilla:

"Pelasin tuossa muuten eilen taas GTA San Andreasta. Oletteko huomanneet, että kyseisessä pelissä on seksikaupoissa aivan käsittämättömän huonot valikoimat? Mainos ulkona totesi, että Videos and Toys, mutta ainoa jälkimmäisen kategorian edustaja oli sellainen Mies ja alaston ase ykkösessä esitelty moottorisahan ja jonkun risteytys. Mitä videoihin tuli, niin puolet valikoimasta koostui Hamster Love 2 videosta. En sikäli, että olisin mitään ostoksia tehnyt (varsinkin, kun satuin heti sisälle päästyäni tappamaan myyjän kiikarikiväärillä), mutta miten tuollainen firma voi pärjätä kovassa globaalissa kilpailussa? Tuo peli opettaa vääränlaista maailmankuvaa meille lapsille. Se pitäisi kieltää.

Mentäskös muuten kahville?"
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2911 )

500 vierailua 
05.07.06, 15:38
Blogilla on koko olemassaolon aikana ollut yhteensä 500 kävijää! Vierailuista on omia varmasti ainakin puolet ja itse taisin olla tuo viidessadas (yllättäen), joten eipä tuo nyt niin suuri saavutus ole. Olipahan ainakin joku syy kirjoittaa.

Sain viikonloppuna keikalla ollessani pari ennakkonäytöslippua She's the Man -leffaan, jota pitäisi tänään mennä katsomaan. Romanttinen komedia ei kuulosta yhtään hyvältä, mutta jos sitä terassin kautta menisi katsomaan, niin voi leffakin parantua. Eipähän ainakaan ole ennakko-odotuksia. Kaverin piti tulla mukaan, mutta jalkapallon vuoksi teki sivuluisun (=oharit). Koitan saada jonkun mukaan.

Kommentointi on ollut kovin hiljaista, joten pistetäänpä kysymys ilmoille. Mikä on paras terassijuoma? Itse kallistun tuohon kuivaan Crowmore-siideriin jäillä. Alla aiheeseen liittyvä videopätkä.Tänään: kesälomaan 2.5 viikkoa.
1 kommentti ( 68 views )   |  permalink   |   ( 3 / 97 )

Liittymä 
30.06.06, 11:12
Näin helppoa on Yhdysvaltalaisen AOL:n tarjoaman internet-yhteyden irtisanominen.


lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2633 )

Linkkejä 
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2678 )

Juhannus 
22.06.06, 14:37
Taas on se aika vuodesta kun on pakko maistaa ilojuomaa, kun kaikki muutkin tekee niin. Suunta on Ikaalisiin "jonnekin mökille" ja tänään pitäisi vielä viimeiset neste- ja ruoka-hankinnat toteuttaa. Kuulin huhua, ettei kaupassa tarvi olla yksin...

Vielä iPodiin palatakseni. Löysin hyvän artikkelin tuosta, kuinka siirtää ja hallita soittimessa olevia kappaleita ilman iTunes-ohjelmaa: Hack Attack: The self-sustaining iPod. Tarvii kokeilla kunhan Juhannuksesta selvitään.

Artikkelissa viitatut ohjelmat:
vPod - Free Windows iPod Music Transfer Software
CDex - CD-Ripper, extracting digital audio data from an Audio CD.
Pod Player
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 3031 )

iPod Video 
21.06.06, 10:59
Digitaalinen soitin hankittu ja iPod Video (30 Gb) tuli ostettua. Tottakai kaikki biisit koneelta heti soittimeen ja kokeilemaan. Harkinnassa oli myös Creativen vastaavankokoinen soitin, mutta oli sen verran omaan makuun kömpelön oloinen, että kuppi kallistui lopulta iPodin puolelle. Laitteen noudin Tampereen Kuninkaankadun MacPeople Life Style Storesta. Ei voi kuin kehua.

Asennus sujui helposti ja iTunes tuntuu toimivan hyvin. Hieman on kyseinen ohjelma raskas omaan makuuni, mutta eiköhän siihenkin totu. Kappaleiden siirto on helppoa: USB-johto kiinni ja valitut kappaleet tai podcastit päivittyvät itsestään laitteeseen. Itse laitteen käyttöliittymä on selkeä ja nopea.

Videotkin siirtyvät nätisti, tosin osa ilman ääniä. Näköjään iTunes ei osaa kaikkia muuttaa suoraan. Tähänkin löytyi ratkaisu ilmaisesta Videora iPod Converter -ohjelmasta. Tällä saa helposti muutettua lähes minkä tahansa videon iPodille sopivaan muotoon.

Tänään: lakanoiden vaihto, pyykinpesu, Battlefield 2.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 2.9 / 3027 )

Panomies 
16.06.06, 00:08
Vihdoinkin perjantai! Eilen tuli siivottua koko kämppä, joten viikonlopun voi rentoutua kokonaan! Luvassa ainakin saunomista, grillailua sekä olutta. Vielä perjantain työpäivään pari linkkiä, jolla saa ajan kulumaan: Google Video ja YouTube - näistä ei videot lopu ja jotta viikonloppu saadaan vauhdikkaasti käyntiin, niin tässäpä vielä DJ Meken Flashback II (59 min) -miksaus. Ei muuta kun viikonloppuja!Tänään: muhinointia, liQuid.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 3047 )

Musiikkisoitin ostoslistalla 
14.06.06, 10:27
Huh hellettä! Eilen tuli parvekkeella aurinkoa palvottua mukavan letkeän musiikin parissa. Levynvaihtajaan tuli nakattua Don Johnson Big Bandin, Quintessencen sekä Soul Captain Bandin levyt. Tietty muutama olutkin tuli helteessä janoon juotua.

On jo jonkin aikaa tehnyt mieli hankkia, kunnollinen ja pieni, digitaalisoitin. Applen iPod on yksi vaihtoehto. Hankaluutta tosin aiheuttaa tuon koon päättäminen: todella pieni ja näppärä iPod Nano (4 Gb) vaiko ihan perus iPod (60 Gb). Yksi vaihtoehto olisi myös Creative Zen Vision:M (30 Gb), joka sai vuoden 2006 CES messuilla "Best of CES" sekä "Best in Show" palkinnot. Pitäisi päästä jossakin kokeilemaan ja vertaamaan.

Illalla on Liquid Pre Party Café Europan yläkerrassa Club Applessa, joita on myös järjestämässä kaverini DJ Meke (DI.fm, RAD, Escape, Tre). Musiikkityyleistä luvassa on ainakin housea. Suunta siis illalla sinne!

Tänään: suihkuttelua, tiskausta, silittämistä, Liquid Pre Party.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 104 )

Digikuvat aidoiksi 
13.06.06, 13:00
Kyllä tarkenee. Lämpötila +26 tälläkin hetkellä ja ilmeisesti nousussa! Itsellä ollut lämmöstä huolimatta kurkku kolmatta päivä kipeä ja olo on voimaton. Varmaan viimeisiä vedellään ja viikatemies tulossa.

Eilen kävimme työkaverin kanssa palauttamassa lainaamamme vaatteet Tampereen Työväen Teatterin pukuvuokraamoon. Oli varsin hauska reissu ja vuokraamani paita oli tunnistettu uutisissa myös siellä. Revenneestä perseestäkään ei veloitettu lisää. Varsin mukavaa palvelua. Suosittelen!

Digikameralla tulee valokuvia räpsittyä suhteellisen huolettomasti, joten joskus sattuu muutama hyväkin kuva joukkoon eksymään. Näistä tulee tilailtua silloin tällöin ihan oikeita paperikuviakin. Aikaisemmin on tullut IFI:n palvelua käytettyä, mutta Sveitsissä toimiva Fast Lab -kuvapalvelu oli ainakin Mikrobitissä saanut kehuja. Hinnatkin ovat 10c halvemmat 10x15 kuvissa ja toimitus parissa päivässä. Tarvitsee kokeilla ja raportoida.

Tänään: lentopalloa, lakanoiden pesu, Kozel Velkopopovicky, MM-futista.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3 / 2981 )

Melkein julkkis 
12.06.06, 10:39
Olipahan jälleen kerran viikonloppu! Perjantaina oli firman kesäjuhlat Helsingissä Studio Tähtitornilla ja ei ainakaan jano päässyt yllättämään. Ohjelmassa oli siis rehellistä alkoholin nautintaa, live-musiikkia ja jatkot jossakin Kaarle XII -nimisessä ravitsemusliikkeessä.

Illan tapahtumiin myös kuului muun muassa housujen repeäminen perseestä Åke Blomqvistin vetämän tanssinopetuksen aikana ja taksikeikka housunvaihtoon hotellille. Paikalle oli myös eksynyt MTV3:n kuvaaja ja nappasivat meikäläisenkin ruutuun kymmenen uutisissa 11.6.2006. Melkein julkkis siis!

Tänään: perseestä revenneiden housujen palautus, salibandyä, pyykinpesua.
lisää kommentti   |  permalink   |   ( 3.1 / 2613 )


Edellinen Seuraava