”Tuossa olisi purkukuntoinen talo tulossa myyntiin”

Raivaustöiden aloitus

Elettiin kesää 2017 kun lastemme kaverin äidin kautta kuulimme että lähistöltä olisi tulossa piakkoin noin 1500 m2 tontti taloineen myyntiin. Siitä se ajatus sitten lähti.

Eipä aikaakaan kun kirjoitimme vapaamuotoisen kirjeen asunnon postilaatikkoon ja saimme jonkin ajan kuluttua puhelinsoiton perikunnan edustajalta. Tontti oli todellakin tulossa myyntiin paikalliselle kiinteistönvälittäjälle lähiviikkoina. Nopeat selvittelyt purkamisen kuluista, uuden asunnon rakennuskustannuksista, sekä yhteydenotot pankkeihin ja tontin osalta lainalupaus oli taskussa melko nopeasti kesälomista huolimatta.

Tontin osalta kaupat saatiin tehtyä kesäkuun lopulla, jonka jälkeen silloinen asuntomme laitettiin myös myyntiin. Tätä ennen oltiin jo jonkin verran käyty tapaamassa talotoimittajia sekä tyhjentämässä purkukohdetta. Asunto myytiin ennen varsinaista näyttöä ja varsinaiset kaupat saatiin tehtyä elokuussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.